André Oude Hergelink winnaar van de NARIM Award 2021

Op de tweede en laatste dag van het succesvolle NARIM congres op 27 en 28 september is de jaarlijkse NARIM Award uitgereikt. De gekozen winnaar van dit jaar is André Oude Hergelink die de Award uit handen van NARIM-bestuurslid Rosalie André in ontvangst mocht nemen.

De NARIM Award is in 2007 in het leven geroepen om iemand te eren en te bedanken die van grote betekenis is binnen de NARIM.
Sponsoren worden ieder jaar gevraagd mensen te nomineren, waarna het bestuur de finale keuze maakt. Aan de nominatie is een aantal criteria verbonden. Zo moet de persoon in kwestie van grote betekenis zijn binnen de NARIM, aantoonbare verrichtingen uitvoeren binnen het vakgebied en het vak moet worden gepromoot binnen het bedrijfsleven. 

André Oude Hergelink is vanuit zijn rol als risk- en insurance director bij TenCate verbonden aan de NARIM en heeft door de loop van de jaren een grote bijdrage geleverd.

Rosalie Andre: "Hij heeft zich jarenlang ingezet als ambassadeur voor zijn bedrijf, zowel binnen en buiten de verzekeringsbranche. Hij was vanaf het eerste uur lid van NARIM en regelmatig aanwezig bij bijeenkomsten van FERMA. Hij is een voorbeeld voor ons allen, altijd op zoek naar een oplossing op basis van de kennis van zijn bedrijf, kennis van de industrie, maar vooral op basis van partnerschap. Hij heeft zeker niet altijd de gebaande paden gevolgd. Met kennis, ervaring en veel flexibiliteit heeft hij Ten Cate verzekeringstechnisch ontvlochten. Dat moet niet makkelijk zijn geweest, als je trots bent op een koninklijk bedrijf waar je 35 jaar aan mee hebt gebouwd. Respect en loyaliteit staan bij hem hoog in het vaandel. Hij staat altijd open voor advies, is persoonlijk betrokken, maar vooral bescheiden.

 

Blij verrast
Na de overhandiging van de NARIM Award nam André Oude Hergelink de gelegenheid te baat om de aanwezigen toe te spreken. ‘Ik ben blij en verrast met deze Award. In 1996 was ik vanuit de NRIMG betrokken bij de oprichting van de NARIM. Het doel van de associatie is in de afgelopen 25 jaar steeds dichterbij gekomen. De informatie en de kennis over het beheren en financieren van risico’s is sterk vergroot. Daar heeft ieder van ons heeft veel profijt van in de dagelijkse praktijk.’

 


 
Geplaatst op 28-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: