Aon en NVG lanceren kennisplatform 'Samen voor de Zaak'

Aon lanceert in samenwerking met het Nederlands Verbond van de Groothandel het kennisplatform ‘Samen voor de Zaak’. Hierop vinden groothandelsbedrijven algemene én branche specifieke kennis.

Aon, wereldwijd dienstverlener op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen, lanceert in samenwerking met het Nederlands Verbond van de Groothandel (NVG) het platform Samen voor de Zaak. Hierop vinden groothandelsbedrijven algemene én branche specifieke kennis, variërend van thema’s als aansprakelijkheid, mobiliteit, cyberhulp en gezondheidsoplossingen. Met het platform wordt de kennis op één centrale plek gebundeld.  

Inspiratieplatform vol bruikbare informatie en content
Samen voor de Zaak speelt onder andere in op veranderingen in wet- en regelgeving, ontwikkelingen op cybergebied, omgaan met vitaliteit en veranderende marktomstandigheden. Tegelijkertijd stellen verzekeraars strenge eisen waaraan groothandelaren moeten voldoen. Met het nieuwe platform wordt kennis en praktische content geboden waar groothandelsbedrijven direct mee aan de slag kunnen. Zo biedt Samen voor de Zaak een tool gericht op de gevolgen van ziekte en arbeidsongeschiktheid, een brandpreventiechecklist en een cyberscan aan.

Joep Gulpen, Managing Director bij Aon Affinity Nederland: “Met dit platform spelen we in samenwerking met het NVG in op relevante en actuele ontwikkelingen voor ondernemers in de groothandelssector. Er komt de laatste jaren veel op hen af, denk aan ontwikkelingen op cybergebied of de recente coronacrisis. Het is belangrijk om dan goed verzekerd te zijn tegen mogelijke schade. Samen voor de Zaak helpt groothandelaren om op één plek de juiste informatie te vinden, maar ook om met praktische tools na te gaan hoe risicobestendig ze zijn. Het is niet alleen een kennisplatform, maar biedt vooral ook inspiratie om toekomstbestendig te zijn en blijven.”  

Volgens Geo Aldershof, directeur NVG: “Via Samen voor de Zaak is nu veel informatie op één centrale plek te vinden. De groothandelssector is zeer divers. Toch lopen de bedrijven vaak tegen dezelfde zaken aan, denk aan het op orde hebben van cybersecurity. Met het platform kunnen de bedrijven nu snel dit soort kennis vinden en praktisch inzetten voor hun organisatie.”
Geplaatst op 21-09-2021


Share on: