Arno van den Bosch wordt partner bij assuradeur i4e

Branchedirecteur Property en Liability van Allianz Arno van den Bosch zal per 1 november als partner toetreden tot assuradeurenbedrijf i4e en risk management adviesbureau Climbel. Arno zal meewerken aan het verder uitbouwen van het in 2020 gestarte assuradeurenbedrijf. Daarmee gaat voor hem een lang gekoesterde wens in vervulling.

Arno is sinds 1992 werkzaam in de verzekeringsbranche en heeft altijd aan de brand kant gewerkt. Aanvankelijk was hij verbonden aan een onderlinge en in 2002 maakte hij de overstap naar de co-assurantiemarkt. Arno: “Via de oprichters en aandeelhouders Hans Geerdink en René Schickendantz kreeg ik de kans om partner te worden bij zowel Climbel als i4e. Dat vind ik ontzettend gaaf, want door deze combinatie zie ik kansen om een verzekeringsoplossing te bieden voor bedrijven die lastig te verzekeren zijn zoals recycling-, pallet- en oud papierbedrijven. Het is ons streven om op termijn een volwaardige, breed tekenende verzekeraar te worden. Ook al verlaat ik Allianz met pijn in het hart, ik weet zeker dat ik er spijt van ga krijgen als ik deze kans niet met beide handen aan zou grijpen. Daarom wil ik als eerste Hans en René bedanken voor deze kans. Ik kan niet wachten om samen met hen i4e uit te bouwen. Hans en René hebben in 2020 de start gemaakt en inmiddels een mooi assuradeurenbedrijf neergezet met veel potentie en ambitie. De Nederlandse verzekeringsmarkt kan een breed tekenende verzekeraar goed gebruiken. Tot slot bedank ik mijn collega’s van Allianz voor de mooie, gezellige en warme momenten de afgelopen 11 jaar. Met enige pijn in mijn hart, maar ook met een gerust gevoel, verlaat ik Allianz. Zowel Property als Liability staan er met een sterk team van specialisten goed voor.”
 

“Wat voor Arno een mooie kans is, betekent voor i4e een nieuwe sterke pilaar, die het fundament van de organisatie verder zal versterken en de mogelijkheden om kansen te verzilveren vergroot,” vervolgt Hans Geerdink. “Voor beide partijen is dit een veelbelovende stap. Zowel René als ik kijken reikhalzend uit naar de samenwerking en hebben er alle vertrouwen in dat wij onze klanten hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn.”
 

René Schickendantz besluit: “Met de komst van Arno kent het bedrijf drie aandeelhouders. Hans heeft de dagelijkse leiding over Climbel. Ik ben momenteel verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen i4e. Arno zal zich voornamelijk richten op productontwikkeling en sales, want op dat gebied zien wij veel kansen waar we niet altijd even snel op kunnen reageren door de werkdruk. Een zeer prettige bijkomstigheid is de brede ervaring en capaciteiten van Arno, waardoor we op alle vlakken elkaars back-up kunnen zijn.

Samen kijken we naar een gezamenlijke toekomst met makelaars en Arno zal de portefeuille in de gaten houden. Natuurlijk zullen we de lastige vraagstukken samen met makelaars tackelen, zodat we ook de moeilijk te verzekeren industrieën een oplossing kunnen bieden. Het gaat er nu eerst om hoe we bestendig de brandmarkt kunnen bedienen. Momenteel richten we ons weliswaar alleen op brandverzekeringen, maar uitbreiding naar meerdere lines of business sluiten wij zeker niet uit.”

Geplaatst op 17-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: