Arnold Barendrecht aangetrokken als CEO bij Bugs Business

Bugs Business, bekend van Imago software, is de afgelopen jaren hard gegroeid en maakt nu de stap naar de volgende fase in zijn ontwikkeling. Met het aantrekken van Arnold Barendrecht als CEO ontstaat per 15 september een nieuwe directie. De nieuwe directie bestaat verder uit Pepijn Bakker (CTO) en Danny Bavelaar (COO).

Arnold heeft veel directie-ervaring in de verzekeringsmarkt, onder andere bij Delta Lloyd en CCS. Hij heeft Bugs Business leren kennen als een ambitieuze organisatie, waarbij imago een belangrijke rol speelt in het succes van de klanten van Bugs. “Met de digitalisering en consolidatie in de verzekeringsmarkt is het van groot belang om efficiencyverbeteringen en klantbeleving hand in hand te laten gaan. Met Bugs Business ondersteunen we onze klanten en partners hierbij met innovatieve software en kennis van de markt.” 


Over Bugs Business:
Bugs Business bestaat dit jaar 10 jaar. Kenmerkend voor Bugs Business is dat zij zich voornamelijk richten op bedrijven die gebruikmaken van een backoffice pakket. Of dit nu CCS Level, ANVA of een ander pakket is. Bugs Business heeft inmiddels voor verschillende backoffices expertise opgebouwd, waardoor men klanten altijd kan voorzien van innovatieve SAAS-oplossingen op het gebied van online ontsluiting naar medewerkers, adviseurs en klanten. Alle oplossingen worden ontwikkeld op basis van de nieuwste Microsoft standaarden en hun architectuur is gebaseerd op het Microsoft Azure platform in de cloud.

Geplaatst op 15-09-2021


Share on: