Bijeenkomst Letselvrouwen gaat definitief door op 30 september

Het was tot vorige week nog spannend hoe de 7e bijeenkomst van LetselVrouwen op donderdag 30 september 2021 door kon gaan. Met de nieuwe versoepelingen is het mogelijk de bijeenkomst van de Letselvrouwen te organiseren met een maximale bezetting van 75% vrouwen. Wil je er als Letselvrouw graag bij zijn, meld je dan snel aan want aanmelden kan nog tot 23 september.

Foto: Annemiek van Reenen-ten Cate met op de achtergrond het voltallige bestuur

De Letselvrouwen zijn trots om spreker Else Marie van den Eerenbeemt te kunnen presenteren. Else Marie is onder andere docent op het gebied van intergenerationele familiedynamiek, zij gaat spreken over de invloed die familiebanden hebben op ons gedrag. 

Het event vindt plaats bij de Bureaus, Europalaan 100, 3526 KS in Utrecht, en is als volgt:

  • 15.30 uur inloop 
  • 16.30 uur begin inhoudelijk programma 
  • 18.00 uur borrel met eten 
  • 18.30 uur pub quiz door dj Fleur 
  • 20.30 uur einde programma 


Deelname aan het programma is, zoals ieder jaar GRATIS. Er gelden echter wel annuleringskosten van €50 bij afmelding na 27 september 2021.

Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via letselvrouwen.nl@gmail.com.


Inschrijving voor dit evenement betekent helaas niet automatisch dat je ook wordt geplaatst op de deelnemerslijst. Indien het maximum aantal deelnemers wordt overschreden, zal tussen de ingeschrevenen geloot worden. De definitieve bevestiging zal uiterlijk op 23 september verstuurd worden via uw bij de Letselvrouwen bekende e-mailadres.


"Wij kijken er heel erg naar uit om jullie 30 september weer ‘live’ te kunnen spreken, fingers crossed!"


COVID-19: Wij houden ons aan de geldende coronamaatregelen. Entree voor dit evenement is alleen mogelijk op vertoning van een geldige QR-code in de CoronaCheck-app. 


Opnames de Barometer: tijdens Letselvrouwen zullen er opnames gemaakt worden voor het RTL Z Programma de Barometer. Trek dus je beste outfit aan. Wil je niet in beeld, dan kun je deze editie beter overslaan. 

Namens het bestuur Ellen van den Berg, Nadia Haase, Diny De Neef, Francie Peters, Annemiek van Reenen-ten Kate, Ellis Verhoeven & Désirée Lam.

Ontmoeten & leren van elkaar - Netwerken & kennis delen - Stimuleren & een open sfeer

Geplaatst op 21-09-2021


Share on: