Eerste VNAB Risk Insurance Traineeship van start

Een jaar later dan gepland is op 1 september het eerste VNAB Risk Insurance Traineeship van start gegaan. Het Risk Insurance Traineeship biedt young professionals een unieke kans. Zij gaan niet alleen aan de slag binnen verschillende organisaties, maar volgen ook een uitgebreid opleidingstraject gericht op hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Foto: v.l.n.r. Tim de Groot, Janice Nicole Pullen, Sintclair White, Jonathan van der Horst, Rutger Cosijnse, Maartje Wijnker en Lucas Berkum

De trainees startten de ochtend met een kennismakingsspel waarna kennismaking met de VNAB, coassurantiemarkt en Young InSurance en uitleg over het traineeship- en opleidingsprogramma volgde. Tijdens een gezamenlijke lunch werd nader kennisgemaakt met hun begeleiders.

De trainees gaan gedurende een jaar lang aan de slag bij verschillende partijen uit de markt en volgen daarnaast een uitgebreid opleidingsprogramma. De VNAB is erg blij deze enthousiaste groep starters te mogen verwelkomen in de branche en wensen hen een leuk, uitdagend en leerzaam jaar toe.

De VNAB bedankt de organisaties die het traineeship mogelijk maken: Zurich, Ecclesia Nederland, Chubb, Sedgwick, Marsh, HDI, Havelaar & van Stolk, VLC & Partners, Lengkeek, Nationale-Nederlanden, Aon, Dupi, Crawford, Ms Amlin, Dekra, Hienfeld, Heinenoord en Kennedy van der Laan.

Geplaatst op 03-09-2021


Share on: