Geslaagde start evenementenseizoen door Zurich Benelux

Gisteren, donderdag 2 september, heeft Zurich haar partners ontvangen op Landgoed Te Werve Buiten in Rijswijk voor de (intentioneel jaarlijkse) Broker BBQ. Zurich heeft daarmee de primeur, het evenementenseizoen is geopend.

Het was een zeer geslaagde middag en avond op het schitterende Landgoed in Rijswijk. Vrijwel alle kantoren waren vertegenwoordigd op de BBQ. De circa 200 aanwezigen waren verheugd om elkaar na een lange periode weer persoonlijk te zien en te spreken in de gezellige buitentent van Te Werve. Wat ook hielp, was dat de zon scheen.
 
Na het openingswoord door de Belgische directeur Dirk De Nil, waaruit viel af te leiden dat Zurich ‘open for business’ is, werden de hapjes geserveerd en was het bij de bar ouderwets gezellig.  
 
Tim van Lier, manager Marketing & Communications van Zurich: “Het was even wat meer werk dan normaal: de coronatoegangsbewijzen en een formele registratie, maar dan heb je ook wat! We kijken terug op een geslaagd en veilig evenement met onze partners. Laten we hopen dat evenementen op deze manier kunnen blijven plaatsvinden, want dat is voor de branche van groot belang.’’ 
 
Zurich heeft alle coronarestricties nauwlettend opgevolgd. Het evenement vond plaats in de buitenlucht en aan alle gasten is gevraagd om bij de entree de CoronaCheck-app en identiteit te scannen. Bij het verlaten van het evenement kreeg iedereen tevens een corona zelftest met het verzoek deze na 5 dagen te gebruiken conform de door de overheid opgelegde regels.
 
 
Geplaatst op 03-09-2021


Share on: