Joost van Ravenstein schade-expert bij HBS Expertise

Joost van Ravenstein komt oorspronkelijk uit de accountancy en heeft recent de overstap gemaakt naar HBS Expertise, waar hij als schade-expert bedrijfsschades en goederenschades behandelt.

Na zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam begon Joost in 2003 zijn loopbaan als accountant bij Ernst & Young (EY). Hier werd de basis gelegd voor een bredere ervaring als financieel adviseur, onder andere bij overnames en financiële herstructureringen bij verschillende bedrijven. Door deze ervaring is Joost bij uitstek geschikt om verzekerden bij te staan als het gaat om het vaststellen van bedrijfsschades, waaronder verlies van brutowinst door stilstand en advisering bij bedrijfscontinuïteit.

 

HBS Expertise trad op als expert voor verzekerden bij Sissy-Boy, waar Joost na EY als finance manager aan de slag was gegaan. Bij de gezamenlijke afwikkeling van een brandschade van een Sissy-Boy filiaal in Maastricht beviel de samenwerking zo goed, dat werd besloten deze nu bij HBS Expertise voort te zetten.

 

Jan Vermijs van HBS Expertise: “Doordat Joost toetrad tot ons team zijn we in staat nog sneller te schakelen als er bedrijfsschade optreedt. Daarnaast kunnen we nu alle disciplines integraal aanbieden zodat verzekerde een naadloze service van ons krijgt.”

Geplaatst op 21-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: