Kennedy Van der Laan partner Verbond van Verzekeraars

Het Verbond is blij met het partnerschap met advocatenkantoor Kennedy Van der Laan, het gerenommeerde kantoor dat al tientallen jaren een brede focus heeft op de verzekeringsmarkt. De samenwerking heeft reeds geleid tot de Collegereeks Actualiteiten Personenschade, verzorgt door advocaat Chris van Dijk.

Veel medewerkers bij verzekeraars kennen Chris van Dijk al van de actualiteitencolleges die Stichting PIV in de afgelopen jaren heeft georganiseerd. “Wij zijn trots dat hij dit jaar zijn kennis en kunde ook weer met ons deelt tijdens de Collegereeks Actualiteiten Personenschade”, aldus Richard Weurding, algemeen directeur van het Verbond. Een gouden combinatie, want de interesse voor beide reeksen is enorm. Per college praat Van Dijk honderden deelnemers bij over de actuele jurisprudentie op het gebied van personenschade.

De collegereeks van vijf online sessies is op dit moment in volle gang. De laatste twee staan gepland op 14 september en 9 november. Gedurende het jaar licht Van Dijk de belangrijkste uitspraken toe en besteed extra aandacht aan een specifiek thema of nieuwe ontwikkeling. De animo voor dit soort sessies is volgens hem zo groot omdat het een eenvoudige manier is om op de hoogte te blijven van de actualiteiten. En heb je vragen? Dan heb je de kans om ze direct aan hem voor te leggen.
 

Van Dijk is advocaat bij Kennedy Van der Laan Advocaten. Daarnaast is hij onder andere rechter plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag, raadsheer plaatsvervanger bij het Hof Arnhem en bestuurslid bij de Vereniging voor Aansprakelijkheids- en Schadevergoedingsrecht (VASR). Ook zit hij in een aantal tuchtcommissies. Verser is hij hoofdredacteur van het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP) en redactielid van Jurisprudentie Aansprakelijkheid (JA).

Geplaatst op 07-09-2021


Share on: