Nog vijf dagen tot sluitingsdatum voor registratie deelname NARIM Congres

Het NARIM Congres op 27 en 28 september gaat definitief door. Het programma is zo goed als ongewijzigd, op de laatste uurtjes van de eerste dag na. Wat ooit bedacht was als spetterend eindfeest wordt noodgedwongen in een wat rustigere, maar niet minder gezellige, vorm gegoten. Ook al vinden er versoepelingen plaats, NARIM pakt zijn verantwoordelijkheid om iedereen aan boord te krijgen én te houden.

En dat is ook direct het thema van het congres: All on board. Voorzitter van de congrescommissie Darko Domic: “Als beroepsgroep hebben we een bepaalde verantwoordelijkheid. Al met het samenstellen van het programma hebben we rekening gehouden met zaken als placering, de grootte van de zalen en het verplicht tonen van de CoronaCheck-app bij binnenkomst. Ook al vinden er versoepelingen plaats, we houden ons aan alle regels en doen ons best het congres zo veilig mogelijk te maken en houden voor bezoekers. Daarom laten we het idee van een spetterend feest varen. Dat past nu eenmaal niet in deze tijd. Met een passend programma conform de richtlijnen van het RIVM willen we op een veilige manier ons 25-jarig bestaan vieren, waarbij we alle risico’s zoveel mogelijk uitsluiten. Dat betekent natuurlijk ook: houd je aan de regels, blijf thuis als je symptomen hebt en houd de QR-code in de CoronaCheck-app en je legitimatie bij binnenkomst gereed. Wij hebben er veel zin in.”

Naast Darko bestaat de congrescommissie uit Sylvia Tieland en Lea Lelijveld-van Cingelshouck. Lea vult aan: “Omdat we zoveel capaciteit op de boot hebben, hoeven we het oorspronkelijke programma gelukkig geen geweld aan te doen. Tijdens het diner bevinden de gasten zich in een ruimte waar bijna twee keer zoveel mensen in mogen dan het aantal deelnemers. De lunch vindt in buffetvorm plaats, maar ook daar is meer dan voldoende ruimte. Daarnaast kunnen gasten ook naar buiten als ze dat fijn vinden. Het enige is dus dat uitbundige dansfeest, wat is omgedoopt tot een aangeklede afterborrel met passende achtergrondmuziek en voldoende ruimte om afstand te kunnen houden.”

NARIM-voorzitter Adri van der Waart besluit: “We verkeren in een tijd die niet makkelijk is voor de verzekeringsbranche. Door corona hebben we een harde markt gekregen en menigeen heeft last van coronastress. Ik merk dat we stuk voor stuk een beetje alleen staan, verzekeraars en Risk & Insurance Managers. We missen het partnerschap en we missen elkaar. Ik kijk uit naar de hernieuwing van het partnerschap. Inhoudelijk. Samen door één deur. Dat gevoel laten terugkomen, dat is de focus.
Het is leuk om samen te komen met uitgerekend dit thema. Dat thema hebben we overigens gekozen voordat we wisten dat we ons nu in deze situatie zouden bevinden. We zitten met z’n allen in hetzelfde schuitje. Gaan met z’n allen de door mij geschetste kant uit. Voortaan moeten we weer met elkaar werken, in plaats van ieder voor zich. We hebben een lastig jaar achter de rug, maar het lijkt erop dat het goed gaat komen. Door de ruimte die we krijgen kunnen we dat samenzijn en dat partnerschip invullen. Dat is mijn grootste drijfveer.”

Programma NARIM Congres All on Board! Continue the journey to success!
Maandag 27 september
09.00 uur Ontvangst
10.00 uur Opening congres & terugblik 25 jaar NARIM
11.00 uur Keynote speaker Marcel Levi
12.00 uur Lunch
13.30 uur Op koers blijven: Robotica
14.30 uur Op koers blijven: Sustainability
15.30 uur Korte pauze
16.00 uur Op koers blijven: COVID-19
17.00 uur Borrel
18.00 uur Diner
20.00 uur Na-borrel
23.00 uur Einde
 
Dinsdag 28 september
08.30 uur Ontvangst
09.00 uur Opening & wrap up dag 1
09.15 uur Verplaatsen naar subsessie ruimtes
09.30 uur Subsessies ronde 1
10.15 uur Verplaatsen naar volgende subsessie
10.30 uur Subsessies ronde 2
11.15 uur Verplaatsen naar volgende subsessie
11.30 uur Subsessies ronde 3
12.15 uur Verplaatsen naar plenaire zaal
12.30 uur Plenaire afsluiting & wrap up
13.15 uur Lunch
14.15 uur Einde

Aanmelden
Heb je je nog niet aangemeld? Aanmelden kan tot en met woensdag 22 september via deze link: https://www.narimcongres.com/.


* Er zijn drie mogelijkheden die getoond kunnen worden als coronatoegangsbewijs:
    • Negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit via Testen voor Toegang - Laat je testen voor toegang;
    • Vaccinatiebewijs (deze is pas actief twee weken na de laatste vaccinatie);
    • Herstelbewijs: bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.

Let op: je moet, naast dit bewijs, ook je identiteitsbewijs tonen! En blijf je op de SS Rotterdam slapen? Dan moet je ook de tweede dag dit bewijs kunnen tonen.
Geplaatst op 17-09-2021


Share on: