Olivier Peijs nieuwe Vice President Fleet Sales bij Solera

Olivier Peijs is per 15 september jl. als Vice President Fleet Sales in dienst getreden bij Solera, software leverancier in de verzekerings- en automotive sector. Peijs is afkomstig van data leverancier JATO Dynamics Ltd. waar hij Global Head of Leasing was.

Peijs gaat zich binnen Solera richten op het uitbreiden van dienstverlening aan internationale Fleet-klanten, met name leasemaatschappijen en autoverhuurbedrijven. 
 
Olivier Peijs: "Solera biedt een breed scala aan innovatieve software oplossingen en datadiensten waarmee Fleet-klanten hun bedrijfsprocessen kunnen digitaliseren. Ik kijk ernaar uit om met deze klanten samen te werken en hun transformatie te ondersteunen."
 
Over Solera
Solera Nederland is onderdeel van het Amerikaanse Solera Holding Inc., de wereldwijde marktleider in data en software waarmee het bezit van auto’s en huizen gefaciliteerd wordt en digitale identiteiten worden beschermd. Solera biedt een volledig assortiment aan met name de verzekerings- en automotive sector. In Nederland is Solera tevens actief onder de handelsnamen Autodata en Market Scan.
 
Geplaatst op 29-09-2021


Share on: