Risk Management Consultant Martijn Schakelaar van Aon naar Vrieling

Gecertificeerd Risk Management adviseur Martijn Schakelaar GRMC® stapt per 1 oktober van Aon over naar Vrieling Adviesgroep. Hij zal vanuit kantoor Zwolle aan de slag als Adviseur Risicomanagement.

Martijn is exact 25 jaar werkzaam geweest bij Aon en diens rechtsvoorganger ABN Amro Bank. Hij vervulde er diverse functies waaronder specialist/sluiter brandverzekering, specialist/sluiter aansprakelijkheidsverzekeringen en Client Service Manager. In zijn laatste functie bij Aon was hij als Accountmanager en Risk Management Consultant verantwoordelijk voor risicomanagement en new business.

Martijn: “Blijf in beweging en zoek de juiste energie. Dat is wat een mens vitaal houdt, ook in het werk. Mede daarom heb ik besloten om na negen jaar dienstverband een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ga per 1 oktober aan de slag bij Vrieling Adviesgroep waar ik mij zal gaan richten op risicomanagementadvies voor grotere (mkb) organisaties in de regio ‘groot Zwolle’. Met dit advies help ik ondernemers veerkrachtiger te maken tegen de verschillende risico's van de huidige dynamische tijd.

De keuze voor Vrieling Adviesgroep is ingegeven door de groei en ambitie van dit mooie familiebedrijf met hoofdvestiging in Hardenberg. Deze ambitie spreekt met name de wens uit om een prominente rol te verwerven in Zwolle en omgeving, een regio waarin ik mijn hele leven woon en al 25 jaar werkzaam ben. Ik hoop dan ook mede vanuit deze achtergrond en mijn verworven kennis bij Aon een stevige bijdrage te kunnen leveren aan deze ambitie.

Alhoewel ik een allround gecertificeerd risicomanagement adviseur ben, heb ik mij de afgelopen jaren bovendien gespecialiseerd in de maakindustrie en de diverse facetten van het cyberrisico.

In alles wat ik doe geldt wat mij betreft; doe het goed of doe het niet!"
Geplaatst op 21-09-2021

< VorigeVolgende >


Share on: