Twee nieuwe medewerkers voor Lauxtermann Advocaten

Op 1 september zijn Pooja Dhingra en Mark van Steendelaar van start gegaan bij Lauxtermann Advocaten. Pooja Dhingra rondde onlangs de masters civiel recht en strafrecht af aan de Universiteit Leiden en Mark van Steendelaar behaalde de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam.

Pooja heeft aan de Universiteit Leiden de masters civiel recht en strafrecht afgerond. Ook heeft zij verschillende vakken gevolgd aan de University of California in Los Angeles. Daarnaast is Pooja tijdens haar studie werkzaam geweest als griffier bij de rechtbank Rotterdam. Hierdoor heeft zij diepgaande kennis van het procesrecht en inzicht in de totstandkoming van de rechterlijke beslissingen verkregen. Deze kennis en dat inzicht gebruikt Pooja actief in de praktijk. Zij richt zich op het aansprakelijkheids-, financieel en insolventierecht.

Mark heeft in februari 2020 de master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Aansluitend heeft hij door middel van een drietal stages praktijkervaring opgedaan. Hij richt zich op het aansprakelijkheids-, verzekerings- en bouwrecht.

 
Geplaatst op 14-09-2021


Share on: