VACATURE DEKRA: Schade-Expert Inhoud

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wat ga je doen
Stel: in een winkelcentrum is door brand een aanzienlijke schade ontstaan. Jij gaat daar naartoe om de gedupeerde te adviseren en de toedracht te onderzoeken. Je inventariseert de schade en begeleidt de verzekerde in het hele proces. Uiteindelijk bepaal jij het schadebedrag en handel je de vaak grote en complexe schades af. Afhankelijk van de complexiteit werk je in teamverband en onderhoud je het contact met alle betrokken partijen.


Een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de verzekerde, de mens. Iedere dag is anders, iedere schade is anders en iedere verzekerde is anders. Je hebt veel contact met de collega’s, verzekerde en ook met de opdrachtgevers, tussenpersonen en andere betrokkenen.


Je werkt bij de verzekerde, soms vanuit jouw auto, vanuit huis en op flexplekken vanuit kantoor. Tijdens meetings op een van de kantoren, gedurende cursussen en (branche)bijeenkomsten ontmoet je naaste collega’s. Als schade-expert Inhoud weet je één ding zeker; afwisseling genoeg.


Heb je nog geen ervaring als schade-expert, maar wel als schadebehandelaar? Geen probleem. Dan maak je bij ons je vervolgstap en ontwikkel jij je tot een echte expert!


Jij brengt mee

  • Afgeronde hbo opleiding; bijvoorbeeld Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Facility Management;
  • Je hebt ervaring in de verzekeringswereld; 
  • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een goed inlevingsvermogen;
  • Commercieel denken is belangrijk;
  • Zelfstandig kunnen werken is natuurlijk vanzelfsprekend.


Wij bieden
Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan.


Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.


Wij hebben een duidelijke ambitie: in het jaar 2025 is DEKRA dé wereldwijde partner voor een veilige wereld. En jij bent welkom!


Vragen?
Heb je vragen over deze vacature? Neem contact op met: Patricia van der Meij de Bie +31 621 88 37 07


Werken bij DEKRA?
Spreekt deze functie je aan en wil je reageren? Dan kun je hier inloggen en je sollicitatie samen met je met cv insturen.

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Geplaatst op 14-09-2021


Share on: