VACATURE DEKRA: Schade-Expert Proces - Gouda

DEKRA is een vooraanstaande speler op de Nederlandse verzekeringsmarkt met vestigingen in o.a. Alkmaar, Capelle aan den IJssel en Veenendaal. Wij zijn in omvang de tweede schade-expertise organisatie in Nederland met ruim 550 medewerkers en verschillende bedrijfsonderdelen. Onze enthousiaste en deskundige medewerkers ondersteunen onder meer verzekeringsmaatschappijen, overheidsinstanties en ondernemingen bij het optimaal beheersen van de schadelast en het efficiënt afhandelen van schades en claims.

Wat ga je doen
Stel: een enorme storm raasde in Gouda. Er ontstaat schade aan onder andere daken en schuttingen. Door de verzekeraar word je vervolgens ingeschakeld, zij hebben jou als expert nodig. Je inventariseert de schade en begeleidt de benadeelde in het hele proces. Uiteindelijk bepaal jij het schadebedrag en handel jij de schades af. Een zelfstandige en verantwoordelijke positie waar je specifiek met schade bezig bent en tegelijkertijd met de benadeelde, de mens.


Iedere schade is anders, bijvoorbeeld een stormschade, een schade aan de vloer door een lekkage, een vlam in de pan waardoor de keuken zwart ziet of een inbraak waar het een en ander is vernield. Je hebt veel contact met de benadeelde, opdrachtgevers, tussenpersonen en andere betrokkenen. Je werkt vanuit jouw auto, bij de benadeelde en vanuit huis werk je rapporten uit. Tijdens meetings op een van de kantoren ontmoet je naaste collega’s. Als schade-expert weet je één ding zeker; afwisseling genoeg.


Heb je nog geen ervaring als schade-expert, maar wel als schadebehandelaar? Geen probleem. Dan maak je bij ons je vervolgstap
en ontwikkel jij je tot een echte expert!

 

Jij brengt mee

  • Mbo/hbo denk- en werkniveau;
  • Je beschikt over kennis van verzekeringen in de branche brand;
  • Uiteraard ben je communicatief vaardig en heb je een goed inlevingsvermogen;
  • Je bent stressbestendig. Hoe drukker jij het hebt, hoe beter;
  • Je kan goed gestructureerd werken waardoor aan het einde van de dag je werk af is;
  • Je bent woonachtig in Gouda of nabije omgeving.


Wij bieden
Onze medewerkers zijn het gezicht van en de drijvende kracht achter DEKRA. We bieden een aantrekkelijk salaris met dito arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen, variabele winstdelingsregeling, leaseauto, 26 vakantiedagen en de mogelijkheid om aan collectieve verzekeringen deel te nemen. Als jij groeit, groeit DEKRA ook. Daarom bieden we een uitgebreid online opleidingspakket van GoodHabitz aan. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om jezelf (verder) te ontwikkelen tot (NIVRE) Register Expert doormiddel van vakgerichte opleidingen.


Maar wat we het allerbelangrijkste vinden is ruimte geven aan Ambitie, Autonomie en Afwisseling. Werken bij A-werkgever DEKRA betekent werken in een uitdagende functie, binnen een leuk team van zelfstandige experts en in een dynamische en internationale omgeving.

Werken bij DEKRA?
Spreekt deze functie je aan en wil je reageren? Dan kun je hier inloggen en je sollicitatie samen met je met cv insturen.

DEKRA zoekt graag zelf haar nieuwe collega’s, acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.

Geplaatst op 16-09-2021


Share on: