VACATURE JBL&G: Ervaren Letselschade jurist

JBL&G bestaat uit ruim 50 gedreven, betrokken en deskundige mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. Er wordt gewerkt met een persoonlijke touch, tactisch doch daadkrachtig en met zelfvertrouwen. De mensen zijn open-minded, eerlijk, durven ‘outside the box’ te denken en zetten zich voor 100% in voor het letselschadeslachtoffer.

Voor de regio's Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Deventer

JBL&G is op zoek naar een jurist die zelfstandig en proactief het gehele letselschadeproces kan afhandelen en ingeschreven staat als NIVRE Register-Expert. Als letselschade jurist binnen JBL&G ben je open-minded, durf je ‘outside the box’ te denken en zet je je voor 100% in voor het letselschadeslachtoffer. Je hebt een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid en staat open voor feedback en zelfreflectie.

Cultuur
De cultuur binnen JBL&G is informeel, transparant en hiërarchisch plat. Iedereen, van boekhouder tot management, staat open voor en draagt bij aan verbeteringen en nieuwe ideeën en is niet bang voor verandering. Verandering staat binnen JBL&G voor iets nieuws, voor groei, voor ontwikkeling en voor levendigheid. Dat maakt werken bij JBL&G juist elke dag uitdagend! JBL&G wil tenslotte graag, mede dankzij jouw hulp, het beste en meest toonaangevende letselschadekantoor van Nederland zijn.

JBL&G biedt jou:
  • Werken Waar en Wanneer je Wilt (ongelimiteerd vakantiedagen en thuiswerken wanneer je wilt)
  • Contract voor onbepaalde tijd
  • Mogelijkheid tot opbouw oudedagsvoorziening via BrightPensioen
  • Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Startsalaris tussen de € 3.500 – € 6.000
Kun jij niet wachten om voor JBL&G aan de slag te gaan, heb je meerdere jaren ervaring in het letselschadevak en sta je ingeschreven in het Register van het NIVRE? Stuur dan je motivatie en cv naar hr@jblg.nl t.a.v. mevrouw R. Riemersma. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met de heer F.R. Lieben via 020 – 218 40 43. Je reactie zal met de grootste discretie worden behandeld.
Geplaatst op 01-09-2021