VACATURE VANDERWAL & JOOSTEN: Personenschade expert

Complexe zaken vragen om deskundige personenschade-experts die niet alleen de weg weten in verzekeringsland, maar ook een schat aan kennis en ervaring op juridisch en medisch gebied bezitten. Wij zijn in augustus 2020 met ons team gestart en groeiende. En hoe!

MEDISCHE AANSPRAKELIJKHEID EN BEDRIJFSAANSPRAKELIJKHEID, GEEN ALLEDAAGS WERK!Voor ons team dat werkt voor verzekeraars, makelaars en captives zoeken wij een Personenschade-expert die ook de uitdaging wil aangaan Vanderwal & Joosten binnen de letselschadebranche, gezamenlijk met ons enthousiast team van ervaren personenschade-experts, nog meer op de kaart te zetten. 

Lijkt de hierboven geschetste uitdaging wat voor jou? Beschik jij over een grote dosis empathie en heb jij het in je om helder en in duidelijke taal te communiceren en te adviseren? Ga jij een uitdaging niet uit de weg en heb jij naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel tevens oog voor klanttevredenheid? Wil jij als personenschade-expert de toedracht onderzoeken en betrokken partijen begeleiden met een oplossings-/ herstelgerichte aanpak waarbij het behoud van levenskwaliteit voor jou op nr. 1 staat? Dan komen wij graag met jou in contact! 

Wij vragen: 
  • minimaal een afgeronde relevante (juridische) opleiding op hbo-niveau;
  • werkervaring in een functie binnen de personenschaderegeling; 
  • een inschrijving als NIVRE-re of de ambitie dit te worden;
  • je bent oplossingsgericht en niet bang om beslissingen te nemen;
  • je kunt uitstekend werken in een klein en zelfstandig team;
  • 32/40 uur p/w beschikbaar.
 
Wij bieden jou een dynamische en zeer afwisselende baan in een boeiend team van experts. Je ontvangt een uitstekend salaris, een leaseauto, een premievrij pensioen, een dertiende maand en een bonusregeling. 
 
Is je interesse gewekt, stuur ons dan een bericht met je motivatie en cv per e-mail aan Sollicitatie@vwj.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!
 
Heb je vragen over deze functie dan kun je telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling op telefoonnummer: 030-280 20 12.
 
Tot slot een bericht voor werving- en selectiebureaus: acquisitie wordt dus echt niet op prijs gesteld.
Geplaatst op 22-09-2021


Share on: