Vertrek Sander Groenendijk bij Heinenoord Holding en BeneVia Adviesgroep

Na een periode van 20 jaar heeft Sander Groenendijk, directeur en medeaandeelhouder Heinenoord Holding/BeneVia Adviesgroep, per 1 september afscheid genomen. Twee maanden geleden verwierf NN Group een aandeel van 70% in Heinenoord Holding.

Groenendijk: “Samen met Arie van den Berg heb ik mogen werken aan het uitbouwen van een lokaal verzekeringskantoor naar een landelijke speler in de verzekeringsmarkt. Het punt waarop we nu gekomen zijn met het bedrijf, voelt voor mij als een mooi moment om nieuwe uitdagingen en avonturen aan te gaan. Wat dat zal zijn, ga ik de komende periode rustig onderzoeken voor mezelf.
Hierbij wil ik iedereen bedanken, zowel intern als extern, voor de samenwerkingen, mooie momenten, inspanningen, fijne contacten en het delen van kennis en ervaringen. Met veel trots en voldoening neem ik afscheid!”


Sinds de komst van Qmulus als meerderheidsaandeelhouder in 2017, is er door Heinenoord een actieve buy & build strategie uitgevoerd. Zo speelt Heinenoord een prominente rol in de consolidatie van de dynamische verzekeringsmarkt in Nederland. Dankzij de deelname van NN kan Heinenoord de reeds ingezette groeistrategie verder voortzetten en de ambitie – een Top 5 speler te worden in het intermediaire verzekeringskanaal – sneller realiseren.
Geplaatst op 03-09-2021


Share on: