VLC & Partners versterkt het riskbedrijf met nieuwe collega's

Het riskbedrijf van VLC & Partners heeft per 1 september haar team uitgebreid met Erwin Roquas als broker brand, Jeroen Mensink en Jurgen Struiksma in de rol van riskconsultant.

Foto: Jurgen Struiksma

Erwin Roquas werkte de afgelopen jaren bij Schouten Zekerheid en Havelaar & Van Stolk als specialist Brand, Transport en Aansprakelijkheid. Per 1 september zet hij zijn loopbaan voort bij VLC & Partners en gaat hij als specialist brandverzekeringen zijn ruime ervaring met schaderisico’s inzetten binnen het brokingteam.


Roquas: “Bij VLC & Partners ga ik werken met een sterk brokingteam Brand. Met mijn actiegerichte mentaliteit zie ik ernaar uit om mooie verzekeringsoplossingen te realiseren voor klanten.”


Jurgen Struiksma wordt Risk Consultant bij VLC & Partners. Jurgen heeft zowel ervaring bij een verzekeraar, Generali, als bij een broker. De afgelopen jaren werkte hij bij Klap Verzekeringsmakelaar. Vanaf 1 september versterkt hij het adviesteam als Risk Consultant met een focus op zakelijke dienstverlening. Daarnaast zal hij zijn expertise ook inzetten voor bedrijven in de Maakindustrie.


Struiksma: “Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij VLC & Partners en samen met het team de dienstverlening verder te ontwikkelen. De focus van VLC & Partners op risicomanagement spreekt mij zeer aan en geeft mij de mogelijkheid om klanten breder te adviseren.” 


Jeroen Mensink gaat aan de slag bij VLC & Partners als Risk Consultant. Zijn primaire aandachtsgebied zal liggen bij bedrijven in de sectoren Handel, Maak, Transport en Logistiek. Jeroen zal breed adviseren over risicobeheersing en verzekeringsoplossingen waarbij zijn eerdere ervaring bij Marsh en Euler Hermes van meerwaarde zal zijn.


Mensink: ”Ik kende VLC natuurlijk al vanuit de intermediairs wereld, waar ik ze regelmatig tegenkwam als serieuze concurrent. In mijn nieuwe rol draag ik graag bij aan de verdere business development en ga ik graag in gesprek met organisaties over hun riskmanagement programma. Zeker in de huidige uitdagende assurantiemarkt, zijn er vaak interessante invalshoeken om anders naar risico’s en oplossingen te kijken.”

Geplaatst op 03-09-2021


Share on: