31 oktober staat RTL Z ‘De Barometer’ in het teken van letselschade

Op zondag 31 oktober staat de uitzending van RTL Z ‘De Barometer’ in het teken van de letselschade. In De Barometer worden succesvolle ondernemingen uitgelicht en dit keer wordt de schijnwerper gericht op de Bureaus, de multidisciplinaire dienstverlener uit Utrecht.

Presentatrice Eva van den Dam spreekt met diverse professionals van de Bureaus, doet mee aan een carrouselintake ZZP en spreekt  met verschillende opdrachtgevers, partners en een betrokkenen. Ook zullen er opnames te zien zijn van de laatste editie van ‘LetselVrouwen’.​

Specials als deze zijn geen alledaagse praktijk voor De Barometer. "Het komt niet vaak voor dat wij een heel programma wijden aan hetzelfde onderwerp. In het geval van de Bureaus hebben wij een uitzondering gemaakt. We verwachten dat onze kijkers letselschade een boeiend onderwerp zullen vinden, mede ook vanwege de proactieve en positieve aanpak van de Bureaus", aldus Babette van Rumt, regisseur van het programma.
 
Francie Peters, directeur van de Bureaus is blij met de uitzending. "Ik hoop dat we hiermee een positief beeld kunnen schetsen van de letselschadepraktijk, waarin we laten zien dat wij niet zozeer bezig zijn met problemen, maar vooral met oplossingen."
 
De special wordt op zondag 31 oktober 2021 om 17.30 uur uitgezonden op RTL Z en wordt herhaald op dinsdag 2 november om 07.30 uur, woensdag 3 november om 16.30 uur en vrijdag 5 november om 10.30 uur. Kunt u niet wachten? Klik dan hier voor de leader. 
Geplaatst op 28-10-2021

< Vorige


Share on: