Feestelijke bijeenkomst voor RBBC. Yes!

Op 12 oktober organiseerde de Rotterdamse Beurs Brand Club (RBBC) een feestelijke bijeenkomst om het lange gemis van bijeenkomsten een beetje goed te maken. Voorzitter Martina Smit heette de leden namens het voltallige bestuur welkom en herhaalde meerdere malen hoe fijn het is om dat woord, ‘welkom’, weer te kunnen zeggen.

Voorzitter van de RBBC, Martina Smit (foto Cindy van der Helm)

“Welkom na 1,5 jaar. De laatste bijeenkomst was in maart 2020, vlak voor de eerste lockdown. Dat was een bijeenkomst samen met Cobra1998 waar we een pubquiz hielden.
Aldus 1,5 jaar. Een periode waarin veel is gebeurd, maar juist ook weer veel niet. 1,5 Jaar met voor een ieder leuke momenten, maar ook minder leuke momenten. Misschien voor sommigen zelfs ronduit vervelende momenten.

En ik had voor mezelf eens bedacht wat die 1,5 jaar voor mij betekende, wat het voor de RBBC betekende.
En terwijl ik – nog steeds – boven mijn lege papier hing, bedacht ik mij dat het altijd goed is om oog te hebben voor het verleden. Het is goed om te leren van het verleden, maar tegelijkertijd moet je ook naar de toekomst (willen) blijven kijken.
En dat laatste is ook wat wij als bestuur hebben gedaan. De bijeenkomsten zijn weer full swing in het leven geroepen. Bekijk de website maar eens. Binnenkort hebben we een ALV, maar – belangrijker nog – dit verenigingsjaar hebben we ook nog een lustrum te vieren. En we hebben daar als bestuur zo’n zin in!
En zo alles overwegende, boven mijn schrijfpapier, was er eigenlijk nog maar één ding wat ik op papier kon zetten.”

Daarop draaide Martina het papier waarop haar speech stond om. Althans, de toehoorders dachten dat zij haar speech had uitgeschreven, omdat zij van tijd tot tijd op dat papier keek. Maar op dat papier stond maar één enkel woord: Yes!

“We mogen weer. Yes! We mogen weer! Proost!”
Geplaatst op 15-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: