Jeroen Hopman manager lekdetectie en reconstructie bij Polygon Nederland

Polygon Nederland krijgt een steeds groter marktaandeel onder zijn hoede, ook als het gaat om de divisie ‘Lekdetectie en Reconstructie’. Daarom heeft Polygon zijn team onlangs uitgebreid met de komst van Jeroen Hopman. Binnen de functie van manager lekdetectie staan mens en techniek voor Jeroen centraal.

Maatschappelijk karakter
Jeroen is een echte teamspeler. In het verleden heeft hij veel ervaring opgedaan in het sterk maken en doorontwikkelen van een team. Door de missie en visie duidelijk te hebben, alle neuzen dezelfde kant op krijgen. Het team lekdetectie en reconstructie is al een groep medewerkers om trots op te zijn, maar met de inzet van Jeroen is het doel om samen het sterkste team in de branche te worden. In de beginperiode ligt de focus vooral op het leren kennen van het team en het optimaliseren van de processen. Dat de medewerkers het kapitaal zijn en je daar zuinig mee om moet gaan begrijpt hij maar al te goed. 

De veelzijdigheid van de functie en het werken met zijn team is wat hem vreugde brengt in zijn werk. "Het maatschappelijk karakter spreekt mij enorm aan. Ik ervaar dat Polygon normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan en de mens voorop staat", aldus de nieuwe Manager Lekdetectie. Hij heeft er dan ook het volste vertrouwen in dat hij de mensen binnen het team nog meer kan laten uitblinken in wat zij doen en waar zij goed in zijn. Jeroen gelooft in een manier van benaderen die open, eerlijk en direct is met een juiste dosis humor.  

Iedere mening telt
Al tijdens zijn inwerkperiode heeft Jeroen een duidelijk beeld gekregen van de organisatie. "Ik merk dat mijn mening wordt gewaardeerd en dat ik ook alle vrijheid heb om mijn rol te pakken en samen met het team ons verder te ontwikkelen en vooruit te kijken." Dit zorgt voor een gezonde wisselwerking, want wat je geeft krijg je doorgaans ook terug. Hij begrijpt dan ook goed waarom zijn collega’s enthousiast en gepassioneerd zijn. Daardoor voelt hij zich helemaal thuis binnen Polygon. 

Op naar de toekomst
Binnen het nieuwe bouwbesluit ziet Jeroen mooie kansen voor Polygon in de toekomst. Het testen en certificeren van de luchtdichtheid van panden en woningen is hier onderdeel van. Middels blowerdoortesten kunnen luchtlekkages worden opgespoord, waardoor energieverlies wordt voorkomen. Diensten zoals deze vergen training en opleiding van de specialisten die de handeling uit gaan voeren. Ook hierin zal Jeroen een toonaangevende rol hebben.

Lekkage opsporen zonder gevolgschade
De afdeling Lekdetectie en Reconstructie binnen Polygon voert lekdetectie onderzoeken non-destructief uit. Door middel van 12 technieken, zoals vochtmeting, drukmeting, thermografie, endoscopie, akoestiek, traceergas of kleurstof, wordt een lekkageplek in 95 – 98% van de onderzoeken nauwkeurig gevonden en komt er geen onnodig hak- en breekwerk aan te pas. Polygon heeft specialisten in dienst die een volledig onderzoek uitvoeren om de lekkage nauwkeurig te lokaliseren, waardoor naastliggende gedeeltes vrij van schade blijven. Hierdoor worden kosten bespaard en gevolgschade voorkomen. Zo helpen wij mee aan het behoud van een woning of bedrijfspand.

Polygon is specialist in herstel na water- en brandschade, het opsporen van lekkages, documentherstel en in het leveren van tijdelijke klimaatoplossingen. Deze diensten kunnen zij bieden, mede dankzij de specialisten binnen Polygon.
Geplaatst op 12-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: