Martin Sterkenburg en Casper Vink starten Empato letselschade

Per 1 september 2021 zijn Martin Sterkenburg en Casper Vink samen een nieuw letselschade expertise kantoor begonnen, genaamd Empato Letselschade. Empato treedt uitsluitend op voor letselschadeslachtoffers en wil zich door zijn filosofie onderscheiden van andere belangenbehartigers.

Foto: Martin Sterkenburg medeoprichter Empato Letselschade

Empato is afgeleid van empathie en daar zal, naast volle aandacht voor het slachtoffer, de nadruk op worden gelegd. Dat kan volgens Martin en Casper alleen wanneer zij een beperkt aantal slachtoffers begeleiden. Kwaliteit en bewezen ervaring in de letselschade dienstverlening is gegarandeerd.

Empato is ingeschreven bij het NIVRE en heeft het Nationale Keurmerk Letselschade. "Wij onderschrijven de Gedragscode Behandeling Letselschade. Empato werkt altijd 100% kosteloos voor letselschade- slachtoffers. Wij werken landelijk vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Rotterdam." 

Empato’s filosofie is gericht op persoonlijke aandacht, goede bereikbaarheid, de hoogste kwaliteit en snelheid. Dit bereiken zij door een beperkt aantal slachtoffers bij te staan bij het verhalen van hun letselschade. Hierdoor ontstaat ook een gezonde balans tussen werk en privé. Dit komt de klant ten goede. Het is de kracht van verbinding maken en vooral samen met de intermediair het verschil durven te maken. Ard Korevaar is mede aandeelhouder en als adviseur aan Empato verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Casper Vink op 06-41787186 en/of Martin Sterkenburg op 06-11485355.
Geplaatst op 27-10-2021
Share on: