Neem deel aan de enquête voor de Allianz Risk Barometer 2022

Lezers van het SCHADE Magazine worden uitgenodigd om deel te nemen aan het jaarlijkse Allianz Risk Barometer 2022-onderzoek. Dit onderzoek geeft een overzicht van de belangrijkste risico's waarmee bedrijven in verschillende sectoren en regio's worden geconfronteerd, zowel vandaag als in de toekomst.

Het onderzoek van vorig jaar werd uitgevoerd onder wereldwijde bedrijven en hun makelaarspartners, evenals onder risicoadviseurs, underwriters, senior managers en schade-experts van Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS) en andere Allianz-bedrijven wereldwijd.

Vorig jaar hebben meer dan 2.700 risico-experts uit 92 landen en gebieden deelgenomen. De resultaten van de enquête van 2020 zijn afgelopen januari gepubliceerd.
 
Als gewaardeerde lezer van het SCHADE Magazine wordt een bijdrage aan het onderzoek zeer op prijs gesteld, dit kan door deel te nemen aan een korte enquête. De enquête loopt tot 17 november 2021. 
 
Het invullen neemt niet meer dan 10 minuten in beslag. Je kunt er zeker van zijn dat de antwoorden vertrouwelijk en anoniem worden behandeld.
 
Je vindt de enquête hier: AGCS onderzoek Global Risk Barometer 2021
 
De resultaten van de enquête zullen door AGCS in samenwerking met Allianz SE in januari 2022 worden gepubliceerd.
 
Indien u nog vragen hebt over de Allianz Risk Barometer 2022, aarzel dan niet om contact op te nemen met AGCS Global Communications: agcs.communication@allianz.com  
 
Hartelijk dank voor uw overweging om deel te nemen aan deze enquête.
Geplaatst op 22-10-2021

Volgende >


Share on: