NIVRE mediapartner van het SCHADE Magazine

Vanaf dit nummer investeert het NIVRE samen met het SCHADE Magazine in een platform dat voor u als professional interessante content biedt die specifiek gericht is op de schadeverzekeringsmarkt. Deze samenwerking zal er onder meer toe leiden dat het NIVRE gezien, erkend en herkend wordt als objectieve baken Ă©n onafhankelijke marktautoriteit, een betere zichtbaarheid in de markt verkrijgt en daardoor een aanzienlijke aanwas van (jonge) schadeprofessionals.

Foto: Voltallige bestuur NIVRE

Als nieuwe mediapartner heeft NIVRE directeur Susan Mogony in de komende editie van het SCHADE Magazine het voorwoord geschreven en kunt u onder andere uitgebreid lezen over de nieuwe koers van het NIVRE: Project Samen naar de Toekomst.

Het NIVRE zal in het vervolg in iedere uitgave van het SCHADE Magazine interessante onderwerpen onder de aandacht brengen. In de online nieuwsbrieven worden bijeenkomsten aangekondigd en meer interessante onderwerpen onder de aandacht gebracht.

Voordeel voor u als NIVRE-lid
Als mediapartner van het SCHADE Magazine ontvangen alle (nog niet ingeschreven) NIVRE-leden vanaf vandaag automatisch de online nieuwsbrieven van het SCHADE Magazine.

Om de nieuwe samenwerking te vieren bieden het NIVRE en het SCHADE Magazine alle leden de nieuwste editie van het SCHADE Magazine aan!

Vanwege de AVG ontvangt een deel van de ingeschreven experts, waarvan nog geen priveadres bekend is, het magazine volgende week op het zakelijke adres.

Mocht uw voorkeur echter wel uitgaan naar ontvangst op uw privéadres gelieve uw privéadres te vermelden in de aanvraag voor een abonnement.
Geplaatst op 19-10-2021

Volgende >


Share on: