RTL Z Doe Maar Duurzaam gaat langdurig samenwerken met de Bureaus

Het populaire RTLZ programma 'Doe maar Duurzaam' is een langdurige samenwerking aangegaan met de Bureaus. Zo heeft de Bureaus op dit moment vanaf 9 oktober tot en met 25 december wekelijks een plek in de programmering. In 2022 zal binnen het bestaande format van het programma zelfs een aparte maandelijkse rubriek worden gestart waarin journalist Roelof Hemmen een actueel thema in de letselschade verder uitdiept met Francie Peters, directeur van de Bureaus.

Foto: Jeroen Slob, directeur van Prime Time Television en Francie Peters, directeur van de Bureaus

'Wij merken dat letselschade een onderwerp is dat leeft bij onze kijkers', aldus Jeroen Slob, de eigenaar van het format en Directeur/Producent van Doe maar Duurzaam. 'Daarom ligt het voor de hand dit specifieke thema nader uit te diepen. Wij hebben daarbij gezocht naar een manier om dit in een meer journalistieke vorm te doen en waren verheugd dat Roelof Hemmen bereid was deze uitdaging met ons aan te gaan. Roelof Hemmen was 23 jaar werkzaam voor RTL Nieuws en weet als geen ander in een kort tijdsbestek tot de kern van de zaak door te dringen'. Opnames voor deze nieuwe cyclus zullen eind van dit jaar starten op de locatie van de Bureaus.

Doe maar Duurzaam heeft een vast uitzendschema en is in de regel iedere zaterdag te zien om 17:30 bij RTLZ. De herhalingen worden uitgezonden op zondag om 16:30 en op maandag om 07:30. De uitzendingen kunnen daarna ook via het eigen YouTube kanaal van de Bureaus worden bezien.

 
Geplaatst op 13-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: