Stefan Pieterse maakt overstap naar Vanderwal & Joosten

Stefan Pieterse is per 1 september gestart bij Vanderwal & Joosten (VWJ), waar hij als senior schade-expert voor de afdeling Liability/CAR aan de slag is gegaan. Stefan verricht met name werkzaamheden op het gebied van beroepsaansprakelijkheid voor raadgevend ingenieurs, maar behandelt ook complexe CAR- en AVB-schades.

Stefan zorgt met zijn komst voor versterking van de afdeling beroepsaansprakelijkheid, waar hij onder andere samenwerkt met Krijn Dekker en Lian van de Ven.
 

Na het afronden van zijn studie aan de Technische Universiteit van Delft is Stefan zijn carrière begonnen als architect en heeft hij in de loop van de jaren bij verschillende architectenbureaus gewerkt, als laatste bij Metropolis Architecten. Als architect was hij betrokken bij het ontwerp en de realisatie van utiliteitsbouw en woningbouw. Hij was hierbij verantwoordelijk voor grote woningbouwprojecten in bijvoorbeeld Almere en Utrecht en utiliteitsbouwprojecten zoals voor Hollandia.

 

De expertisebranche sprak Stefan al langere tijd aan en zo is hij 9 jaar geleden begonnen als schade-expert bij Lengkeek Expertises. Twee jaar later maakte hij de overstap naar EMN, waar hij uiteindelijk 7 jaar heeft gewerkt voor de afdeling Liability/CAR met als specialisatie beroepsaansprakelijkheid voor architecten, constructeurs, bouwkundig adviseurs e.d. 

 

Bij Vanderwal & Joosten bedient Stefan een bredere kring van opdrachtgevers en zal hij diens specialisatie verder kunnen uitbouwen, mede hierdoor is de transfer naar VWJ een mooie stap in zijn carrière.

Geplaatst op 18-10-2021

< VorigeVolgende >


Share on: