Winnaars van de deelname aan de VNAB kwart marathon

Tijdens de Rotterdam Marathon op zondag 24 oktober vond de editie van de VNAB kwart marathon plaats. Dit jaar voor het eerst een najaarseditie, aangezien het evenement door COVID-19 van april 2020 verplaatst moest worden naar zondag 24 oktober 2021. Ruim 80 enthousiaste VNAB-lopers finishten op de Coolsingel na 10,55 km.

Dit jaar waren de VNAB lopers te herkennen aan het groene VNAB-shirt. De start was zoals gebruikelijk op de Burgemeester van Walsumweg, vlakbij het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum. Na afloop van de loop werden de lopers opgewacht met een heerlijke brunch. Helaas kon de prijsuitreiking niet plaatsvinden i.v.m. een technische storing bij de uitslagen. De vijf snelste vrouwen en vijf snelste mannen werden daarom op het podium geroepen en het bleef nog even spannend wie van hen binnenkort de wisselbeker in ontvangst mag nemen.


Wisselbekers
Inmiddels zijn de uitslagen bekend en de winnaars zijn:

  • Snelste man: Eelco Geers (AIG) in een netto tijd van 43:39 minuten
  • Snelste vrouw: Lizette Roos (W.A. Hienfeld) in een netto tijd van 52:35 minuten
  • Snelste stijger: Wilco de Haan (Schouten Zekerheid) liep 13:35 minuten sneller dan de laatste editie in 2019


Sponsoren
De VNAB kwart marathon werd mede mogelijk gemaakt door de sponsoren: Chubb, Schouten Zekerheid, Sedgwick en Vanderwal & Joosten. De VNAB bedankt de sponsoren heel hartelijk.

Geplaatst op 26-10-2021

Volgende >


Share on: