Claeren koopt aandelen Indis Verzekeringen

De Claeren Advies Groep uit ‘s-Hertogenbosch heeft de aandelen van het Zoetermeerse Indis Verzekeringen overgenomen. Met de krachtenbundeling van Indis Verzekeringen en beursmakelaardij Claeren is de toekomst van Indis na het overlijden van directeur Donald Slingerland gewaarborgd.

Op zijn ziekbed heeft de oprichter en directeur van Indis Verzekeringen, Donald Slingerland, zich nog hard gemaakt voor de verkoop van het bedrijf aan de Claeren Advies Groep uit Den Bosch. Daarmee heeft hij de toekomst van het in 2006 opgerichte Indis en zijn medewerkers zekergesteld. Donald overleed op 27 oktober jl. na een lang ziekbed.
 

“Met het samengaan van Claeren en Indis ontstaat een krachtige (beurs) assurantiemakelaar die de potentie en ambitie heeft om verder door te groeien. In een sterk veranderende markt waar schaalvergroting noodzakelijk is, zijn we door het samengaan nog beter in staat om de belangen van onze relaties te behartigen”, aldus René de Groot, Manager Beurs bij Indis Verzekeringen.


Over Indis

Indis Verzekeringen werd in 2006 door Donald Slingerland opgericht. Het is een dynamisch en gespecialiseerd assurantiebedrijf met een lange en rijke verzekeringservaring. Indis levert maatwerk verzekeringsoplossingen aan intermediairs en nationaal en internationaal opererende bedrijven, van mkb tot beursgenoteerde oplossingen. Het bedrijf is gevestigd in Zoetermeer en telt inmiddels vijf medewerkers, waaronder drie sluiters.
 

Over Claeren

Claeren is een onafhankelijke, toonaangevende financieel dienstverlener en bestaat sinds 1922. Claeren telt 90 medewerkers en behoort tot de top 50 advieskantoren in Nederland. Claeren heeft eveneens drie sluiters. Met de overname komt het totaal aantal sluiters binnen de Claeren Advies Groep op zes uit. De merken blijven vooralsnog naast elkaar bestaan. Beide teams hebben hun eigen expertises. Beide afdelingen draaien goed. Maar het ligt wel in de verwachting om er op termijn één team van sluiters onder de vleugels van Claeren van te maken.

Claeren is onderdeel van de Alpina Group. Met de acquisitie valt Indis automatisch ook onder de Alpina Group. De Alpina Group telt zo’n 1.600 medewerkers. Onder de organisatie vallen de Voogd & Voogd Groep en de Heilbron Groep, inclusief alle onderliggende merken. 

Geplaatst op 19-11-2021


Share on: