Cyber inspiratiesessie voorafgaand aan de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst

Op donderdag 13 januari is de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Adfiz, met voorafgaand een cyber inspiratiesessie. Veldhuis Advies heeft samen met een cyberconsultancy bedrijf een cyberadvies concept opgezet. Hoe dit werkt en hoe dit is opgezet delen zij graag tijdens deze inspiratiesessie.

Foto: Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst 2019

Afgelopen week kwam VDL met het nieuws dat alle 105 werkmaatschappijen weer vrijwel volledig in bedrijf zijn. Dat is ruim een maand nadat ze door een cyberaanval zijn getroffen. Een aantal dagen geleden werd bekend dat cybercriminelen 50 miljoen dollar eisen van MediaMarkt na een succesvolle ransomware-aanval. En in aanloop naar de Week van de Veiligheid waarschuwde MKB Nederland vorige maand dat juist ook kleine ondernemers extra op moeten letten voor ransomware. 

Het zijn zomaar drie items uit het nieuws die onderstrepen dat cyberweerbaarheid topprioriteit moet zijn bij grote én kleine bedrijven. Voorafgaand aan de Nieuwjaarsbijeenkomst organiseert Adfiz daarom de traditionele inspiratiesessie over dit onderwerp.  
Want hoewel niemand nog luchtig doet over het belang van cyberweerbaarheid, is het volgens adviseurs soms nog wel een lastig onderwerp om goed met klanten te bespreken. Zo tastbaar als de sprinkler is, zo ongrijpbaar lijkt de firewall. 

Hoe dit is opgezet, hoe het werkt en hoe klanten hierop reageren, deelt Veldhuis Advies graag met collega Adfiz-leden. Zet daarom donderdag 13 januari in je agenda en Adfiz-leden kunnen zich aanmelden voor de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst (inclusief voorprogramma voor leden).
Geplaatst op 16-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: