‘De Burcht’ en ARAG gaan samenwerking aan

De ARAG rechtsbijstandsportefeuille van AssuradeurenGilde b.v. wordt sinds 1 juli 2021 bij N.V. Verzekering Maatschappij ‘De Burcht’ geadministreerd. Op dinsdag 21 september jl. is de samenwerkingsovereenkomst tussen 'De Burcht' en ARAG officieel bekrachtigd.

Foto: Staand van links naar rechts: Dik Wegen (‘De Burcht’), Carola Wijkamp (ARAG), Jan Gerbers (‘De Burcht’), Frank Rensen en Nicole Houben (ARAG). Zittend van links naar rechts: Wilfred ten Caat (‘De Burcht’) en Marc van Erven (ARAG).


De uitvoering blijft verzorgd door rechtsbijstandsverzekeraar en juridisch probleemoplosser ARAG. Deze portefeuille van ‘De Burcht’ heeft een omvang van 12.000 polissen. De samenwerkingsovereenkomst is afgesloten voor de duur van drie jaar.

“Met dit samenwerkingsverband bundelen twee partijen de krachten om een gezamenlijke uitdaging aan te gaan”, stelt Marc van Erven, CEO bij ARAG SE Nederland. “De visie van ‘De Burcht’ komt dan ook overeen met die van ARAG, namelijk de dienstverlening en klant centraal stellen om zo het recht toegankelijk te maken voor iedereen.”
 
“Binnen onze Certe Groep werken we via ons volmachtbedrijf AssuradeurenGilde reeds jarenlang samen met ARAG. Wij zijn ervan overtuigd dat een vernieuwd partnership met ARAG via onze verzekeraar 'De Burcht' een nieuwe impuls geeft aan onze gezamenlijke klantbediening, door meer maatwerkmogelijkheden vanuit 'De Burcht' te combineren met de vertrouwde, accurate juridische dienstverlening van ARAG. Een mooie vervolgstap in de vernieuwing en verduurzaming van onze klantrelaties!”, aldus bestuurder Dik Wegen.
 
Over ARAG
ARAG is een onafhankelijke juridische probleemoplosser. ARAG maakt het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. De ambitie van ARAG is om de beste juridische probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4300 medewerkers actief is in 19 landen, inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werken wij vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. www.arag.nl  
 
Over 'De Burcht'
'De Burcht' is reeds meer dan 80 jaar actief als schadeverzekeringsmaatschappij en bedient via gevolmachtigd agent AssuradeurenGilde en intermediairs de markt van Nederlandse particuliere klanten en mkb-bedrijven. De Burcht maakt deel uit van de Certe Groep (ruim 200 medewerkers): de ondernemingen binnen deze groep kennen een basis in lokale en kwaliteitsgerichte dienstverlening. Door het professioneel intermediair ‘persoonlijk adviseur risicomanagement’ te laten zijn en het intermediair te faciliteren met slimme tooling binnen AAP (Assuradeuren Advies Platform) en (maatwerk)oplossingen vanuit 'De Burcht', heeft het intermediair de gelegenheid zijn toekomstbestendige rol als financieel huisarts functioneel en succesvol in te vullen. nvdeburcht.nl
Geplaatst op 02-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: