Drive Thru Vanderwal & Joosten gaat definitief door!

De VW&J Christmas Tree DRIVE THRU gaat definitief door en wordt gehouden op 11 december op het parkeerterrein van het vertrouwde Green Village. Het wordt een mooie, alternatieve invulling van de traditionele kerstbijeenkomst. De uitnodigingen zijn verstuurd en men kan een tijdblok kiezen om alles goed te laten verlopen.

Omdat thuis Kerst vieren met een boom belangrijker is dan ooit, heeft Vanderwal & Joosten ondanks alle beperkingen besloten het evenement door te laten gaan. Noodgedwongen steken zij 'Sfeervol Bomen' wel in een ander jasje. Gezellig met z'n allen 'bomen en borrelen' zit er dit jaar helaas niet in.

Om elkaar toch even kort te zien, iedereen persoonlijk fijne feestdagen te wensen en u een kerstboom te kunnen overhandigen, organiseren zij de VW&J Christmas Tree DRIVE THRU op de parkeerplaats van het vertrouwde Green Village.

Daar staat ook foodtruck waar u een lekkere kop koffie of chocomel to go tezamen met een lekker hapje aangereikt krijgt, waarbij natuurlijk ook aan de kleintjes op de achterbank is gedacht. Daarna rijdt u naar de volgende stop, waar de kerstboom in uw auto gelegd wordt. 

De persoonlijke uitnodigingen zijn inmiddels verstuurd en inschrijven is mogelijk tot 5 december.

Geplaatst op 30-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: