Emile Dinklo naar Injuriam Expertise

Het team van Injuriam Expertise wordt per 1 januari 2022 uitgebreid met de komst van Emile Dinklo, hij wordt de zevende Senior Expert Personenschade binnen Injuriam.

Emile is een NIVRE-re en is een door de wol geverfde letselschadeprofessional met een lange staat van dienst. Hij beheerst alle facetten van de letselschaderegeling. Met ruim 35 jaar ervaring, voor het overgrote deel aan verzekeraarszijde, maar ook aan belangenbehartigerzijde. Emile trad in 2002 toe tot het NIS en NIVRE. Daarnaast is hij ook gediplomeerd mediator en particulier (toedracht)onderzoeker. 
 
Na zeven jaar in een binnendienstfunctie bij twee verzekeraars, maakte Emile de stap naar 'buiten'. Eerst bij Sterpolis (nu Interpolis) en vervolgens bij CED en Van Ameyde Nederland. Vervolgens werkte hij ruim 3 jaar bij Ottenschot Letselschadespecialisten, voordat hij in 2010 in dienst trad bij GRM-Expertises. 

Jarco van de Ketterij: "Van 2010 tot 2019 werkten Cees Verbrugge en ik met veel plezier met Emile samen en leerden wij hem kennen als een fijne, deskundige collega. Wij weten dus wat we 'binnenhalenen zijn ronduit verheugd dat Emile kiest voor een overstap naar ons bureau."
 
Emile vindt het belangrijk om op een goede manier met zijn vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Injuriam Expertise. Door zijn gedegen kennis, ruime ervaring en prettige persoonlijkheid zijn wij ervan overtuigd dat we in Emile een uitstekende match hebben gevonden!
 
Vanaf het nieuwe jaar gaat hij vol enthousiasme aan de slag voor Injuriam Expertise. Emile zal landelijk worden ingezet voor toedrachtsonderzoeken. Ten aanzien van letselschadeopdrachten zal hij met name werkzaam zijn in het midden van het land.
Geplaatst op 30-11-2021


Share on: