Erbe BV Tiel is pilotbedrijf en eerste klant van Altac Truck Service

Carrosserie- en truckspuiterij Erbe BV Tiel gaat fungeren als pilotbedrijf voor Altac Truck Service, de nieuw opgerichte divisie van Altac Coating Group, leverancier van paint- en non-paintproducten en equipment voor de carrosseriebranche.

Als pilotbedrijf gaat Erbe BV Tiel in samenwerking met Altac Truck Service een nieuwe service opzetten voor de begeleiding, serviceverlening en opleidingen voor nieuwe truckschadeherstel- en carrosseriebedrijven. Beide bedrijven gaan hiervoor nieuwe diensten ontwikkelen. Tevens gaat Erbe BV Tiel deze diensten als eerste klant testen. In de samenwerking zal als eerste worden gewerkt aan nieuwe technieken voor het herstel van elektrische voertuigen en ADAS.

Erbe BV Tiel is als onafhankelijk truckschadeherstel- en carrosseriebedrijf al langer klant bij Altac Truck Coatings. Reden om tot een overeenkomst te komen is dat beide bedrijven een gelijk kwaliteitsniveau hebben. Ze kennen beide een zelfde bedrijfscultuur als familiebedrijf. Bovendien werkt Erbe BV Tiel al lange tijd samen met Altac Coating Group.

Over Erbe BV Tiel
Erbe BV Tiel houdt zich bezig met schadeherstel aan trucks, carrosseriebouw en -spuitwerk, belettering en industrieel spuitwerk. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in de bergingsbranche, waarin het ook internationaal actief is. Zo is Erbe BV in Zweden hofleverancier voor projecten met grote kranen die worden ingezet bij opnames van Discovery.

Erbe BV is gevestigd in Tiel, is 30 jaar geleden opgericht en er werken 9 mensen. Het bedrijf heeft een bedrijfsoppervlakte van 1.000 m2. Er zijn 2 spuitcabines (8 meter en 10 meter lengte) die kunnen worden samengevoegd tot een spuitcabine met een lengte van 20 meter. De buitenruimte bedraagt 500 m2.

Over Altac Coating Group
Altac Truck Service is een divisie van Altac Coating Group. Deze divisie fungeert als totaalleverancier van paint en non-paintproducten en equipment voor schadeherstel- en spuitbedrijven voor trucks, zwaar vervoer en industrieel spuitwerk.

Altac Coating Group is gevestigd in Drachten en Aalsmeer en maakt deel uit van Altac Holding. Andere onderdelen van Altac Holding zijn Service Group Holland, Equipment Group Holland, Tools Group Holland, Blok Filters en YEC.
Geplaatst op 23-11-2021
Share on: