FRISS breidt managementteam uit met CPTO Marieke Saeij

FRISS, leverancier van AI aangestuurde, end-to-end fraude-preventie en -opsporingsoplossingen voor schadeverzekeraars, heeft dinsdag bekendgemaakt dat Marieke Saeij het team komt versterken als nieuwe Chief Product & Technology Officer (CPTO).

Vóór haar overstap naar FRISS was Marieke werkzaam als CTO en CEO van order-to-cash-specialist Onguard. Ze heeft een MBA in Business & IT en beschikt over ruim 15 jaar ervaring met het opschalen van internationale software-ontwikkelingsteams en het ondersteunen van softwarebedrijven bij het uitbreiden van hun activiteiten. Bij FRISS zal Marieke verantwoordelijk zijn voor productverbeteringen ter ondersteuning van de internationale groei en zal ze bijdragen aan de uitbreiding van het platform door de allerbeste nieuwste technologieën te integreren die verzekeraars helpt een veilige digitale transformatie te realiseren.

Jeroen MorrenhofFRISS CEO en mede-oprichter over de benoeming: “We waren op zoek naar een ervaren leider om onze softwareontwikkeling naar de volgende fase te leiden. Ik ben ervan overtuigd dat Marieke hiervoor de aangewezen persoon is. Het is een genot om met haar te werken en ze weet precies wat er nodig is om succesvol te zijn. Samen willen we de verzekeringswereld eerlijker maken voor iedereen en onze cliënten helpen om ervoor te zorgen dat zij hun oprechte klanten maximale waarde en service kunnen bieden.”

“Ik heb heel veel zin in mijn avontuur bij FRISS”, aldus Saeij. “In mijn ogen biedt FRISS een eersteklas softwarepakket waarmee verzekeraars optimaal kunnen profiteren van complete fraudedetectie en fraudepreventie. We willen graag dat de FRISS Score in 2025 de wereldwijde standaard voor eerlijk verzekeren is. Dat is een uitdaging die ik graag aanga.” 

Geplaatst op 09-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: