HDI Global verzekert mobiele crypto wallets van Hoyos Integrity

De industriële verzekeraar HDI Global SE heeft een verzekeringsoplossing ontwikkeld voor het Amerikaanse bedrijf Hoyos Intergrity Corporation. De aanbieder van hot wallets voor de opslag van bitcoins en andere digitale valuta's onderstreept hiermee zijn veiligheidsbelofte aan zijn klanten.

Hoyos Integrity Corporation is gespecialiseerd in digitale diensten voor beveiligde communicatie en de veilige opslag van virtuele activa. Zo garandeert Hoyos zijn klanten afgeschermde privacy voor spraak- en datacommunicatie. Het bedrijf is een van de grootste aanbieders van hot wallets, die worden gebruikt om digitale valuta op te slaan en over te dragen.
 
Dankzij de samenwerking met HDI Global kan Hoyos zijn klanten een veiligheidsbelofte doen voor de opslag van cryptocurrencies wanneer zij geregistreerd zijn als hot wallet-gebruikers. Het risico van een inbreuk op de beveiliging wordt gedragen door HDI Global. Op die manier maakt de verzekeraar het innovatieve bedrijfsmodel van Hoyos mogelijk en beschermt het.
 
Doelwit van hacker aanvallen
"De hausse in cryptocurrencies leidt ertoe dat steeds meer waardevolle activa in digitale vorm worden opgeslagen. Tegelijkertijd worden hot wallets steeds vaker het doelwit van aanvallen van hackers", zegt Meryem Seyyar, Head of Digital Solutions bij HDI Global SE. "Met onze verzekeringsoplossing voor Hoyos Integrity leveren we een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van Hoyos-gebruikers en hun digitale activa over de hele wereld. Dit is een goed voorbeeld van hoe wij in de HDI Group onze doelstelling waarmaken: Samen zorgen we voor het onverwachte en stimuleren we ondernemerschap."
 
Hector Hoyos, oprichter en CEO van Hoyos Integrity, waardeert de expertise van het team voor digitale oplossingen van HDI Global en benadrukt het belang van het partnerschap met de industriële verzekeraar uit Duitsland: "We zijn erg blij dat we onze 'Hoyos Security Promise' kunnen aanbieden met de steun van HDI Global. In de toekomst willen we graag samenwerken met HDI Global om nog meer nieuwe verzekeringsoplossingen te ontwikkelen voor een aantal van onze bestaande producten en voor geplande producten om de Security Promise uit te breiden naar ons hele portfolio."
 
De Hoyos wallet is beschikbaar voor zowel iOS als Android apparaten en ondersteunt de meest populaire vormen van cryptocurrencies, evenals alle ERC20 en Hoyos' eigen ‘RISEN’ tokens (RSN). De portemonnee kan ook gedigitaliseerde fiatvaluta's bevatten, zodat deze voor bijna alle online- en retailaankopen kan worden gebruikt.
 
Matthew Hammer, Underwriting Manager Autonomy & Technology bij HDI Global: "De expertise en producten van Hoyos op het gebied van data, telecom en digitale kostbaarheden behoren naar mijn inschatting tot de beste in hun soort. Het is spannend om Hoyos te ondersteunen met innovatieve verzekeringsoplossingen en we kijken ernaar uit om onze expertise en ondersteuning te bieden aan onze nieuwe partner bij de ontwikkeling van hun producten".
Geplaatst op 30-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: