Hugo Wegbrans benoemt tot Global Head of Broking and Broking Strategy

Per januari 2022 benoemt Willis Towers Watson, een toonaangevend wereldwijd advies- en brokingbedrijf, Hugo Wegbrans als Global Head of Broking and Broking Strategy binnen het Risk and Broking segment. Hij treedt begin 2022 in dienst bij Willis Towers Watson.

Hugo komt van Aon, waar hij Leader Global Strategies was voor het onderdeel Commercial Risk Solutions. Daarvoor was hij Global Chief Broking Officer. Hij heeft het grootste deel van zijn 35-jarige carrière bij Aon doorgebracht. Ook was hij gedurende die periode vijf jaar CEO van Willis B.V. in Nederland.
 
Adam Garrard, Global Head of Risk and Broking bij Willis Towers Watson, zegt: "Hugo kent het wereldwijde brokinglandschap beter dan de meesten. Hij deelt onze passie voor innovatie, ondersteunt door goede mensen en superieure data en analytics. Hij is een gerespecteerde people leader die teams helpt om tot de kern te komen van wat klanten nu en in de toekomst nodig hebben. We kijken ernaar uit om hem in het nieuwe jaar bij WTW te verwelkomen."
 
Over Willis Towers Watson
Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Vanaf de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 45.000 werknemers in meer dan 140 landen en markten. Zij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken. Hun unieke perspectief stelt WTW in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert.
Geplaatst op 16-11-2021


Share on: