Lengkeek lanceert Lengkeek Verder

Lengkeek, specialist op het gebied van schade-expertise en taxaties, heeft afgelopen donderdag 11 november het vernieuwde concept Lengkeek Verder online gelanceerd. Samen met de vernieuwde website en de nieuwe corporate video, slaat de dienstverlener hiermee een nieuwe richting in.

Met het nieuwe concept Lengkeek Verder wil Lengkeek laten zien wat hen als organisatie het meest beweegt. ‘’Wat ons betreft is dat namelijk onze impact. Wij helpen impactvolle gebeurtenissen beslechten. Of dat nou is door vooraf een taxatie uit te voeren of achteraf een expertise. Het is een impactvolle gebeurtenis in de levens van mensen en/of in het bestaan van bedrijven en instellingen, waar wij willen inspringen en ervoor willen zorgen dat deze mensen en bedrijven weer verder kunnen. Wij gaan een stapje verder en helpen zo de (eind)klant. Dat is onze kracht en onze trots. Dat is waarom iedereen die bij ons werkt zo verrukt is over z’n eigen vak. Door hetgeen wat zij doen, kunnen ze heel veel mensenlevens weer verder helpen’,’ aldus Hans de Hoog, directeur Lengkeek.

Lengkeek was op zoek naar beeldtaal voor dit vernieuwde concept. Dit resulteerde uiteindelijk in de toevoeging van de feniks aan het bestaande logo. De Hoog: ‘’Iets moet je helpen om uit te beelden waar wij nou eigenlijk voor staan. Wij komen op de momenten dat het ertoe doet en helpen mensen en bedrijven verder. Dit willen wij als hoofdconcept in de komende jaren leidend maken in alles wat wij doen. Het gaat in al onze communicatievormen terugkomen. De feniks is een uitbeelding van het ‘uit de as herrijzen’. Er is wat gebeurd of er gaat wat gebeuren. Door de kracht van de feniks kun je als mens of bedrijf weer uit deze ellende herrijzen en zorgen dat je weer verder komt. Dat is kracht van de feniks. Wij willen daar als organisatie een belangrijke factor in spelen. Voor zowel de mensen die ermee te maken hebben als verzekerden of als opdrachtgever van taxaties, maar natuurlijk ook voor andere opdrachtgevende klanten als verzekeraars.’’ 
 
Met het nieuwe concept Lengkeek Verder wil Lengkeek onder andere de verhalen van deze impactvolle gebeurtenissen vertellen en dit met hun klanten delen. Dit alles komt mooi samen in de vernieuwde website van Lengkeek. De Hoog: "Het niet alleen makkelijker om uitgebreide informatie over onze diensten terug te vinden, maar is er ook een vernieuwde omgeving ontworpen waar je meer over Lengkeek Verder en het ‘werken bij Lengkeek’ kunt terugvinden. Hier worden o.a. de verhalen van onze medewerkers gedeeld, om ook echt te ervaren hoe het is om bij Lengkeek te werken." De lancering van de website gaat samen met het uitbrengen van een nieuwe corporate video, om het concept Lengkeek Verder zo beeldend mogelijk te kunnen vertellen. 
 
Het personeelsevent om o.a. Lengkeek Verder te lanceren stond al een tijd gepland, maar na de laatste persconferentie heeft Lengkeek besloten het te verplaatsen naar een later moment in het voorjaar. Om het toch niet ongemerkt voorbij te laten gaan, plande Lengkeek een online lancering. "Het is even omschakelen en misschien iets minder groots, maar nog steeds fijn om dit zo met elkaar te kunnen doen", zegt de Hoog.  
 
Lengkeek is gespecialiseerd in schade-expertise, taxaties, waardebepaling, (risico-)inspecties en bouwkundige opnames. Met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Zwolle en Eindhoven bedienen zij niet alleen de Nederlandse markt, maar ook internationale opdrachtgevers. Bekijk het nieuwe concept Lengkeek Verder en de nieuwe website via: www.lengkeek.nl.

Geplaatst op 15-11-2021


Share on: