Marco Mulder en Imke Swierstra naar Allianz Benelux

Op 1 december treden Marco Mulder en Imke Swierstra in dienst bij Allianz Benelux als Specialisten Engineering. Beiden gaan zich bezighouden met de acceptatie van Engineeringsrisico’s binnen de grootzakelijk markt.

Foto: Links Marco Mulder en rechts Imke Swierstra

Marco Mulder maakt de overstap naar Allianz vanuit Zürich Insurance, waar hij de afgelopen 3,5 jaar heeft gewerkt als Senior Specialist Engineering. Daarvoor had hij deze rol bij Delta Lloyd, later Nationale Nederlanden. Marco brengt veel kennis en ervaring mee, zeker op het gebied van Machinebreuk en Renewable Energy.  

Imke Swierstra komt over vanuit Woningborg, waar hij verantwoordelijk was voor de zakelijke markt. Imke zal zich als Specialist Engineering vooral gaan richten op de Constructie Allrisk - en Verborgen Gebreken Verzekeringen. Zeker in het kader van de komst van de nieuwe Wet Kwaliteitsborging Bouw in juli 2022 is Imke met zijn netwerk en ervaring een belangrijke toevoeging aan het team.

Teun Winters, Senior Branchespecialist Engineering Allianz Nederland: “Wij zijn ontzettend blij dat we ons Engineeringteam met Marco en Imke kunnen versterken. Met de komst van Marco en Imke zijn we in staat om de significante groei over de afgelopen jaren verder voort te zetten én onze klanten te blijven voorzien van een uitstekende service.”
 
Niek Vonk, Branchedirecteur Marine & Engineering Allianz Nederland: “Allianz profileert zich in de grootzakelijke markt duidelijk als een stabiele verzekeraar, vaak in een leidende rol. Wij hebben de ambitie om die rol branchebreed nog verder uit te bouwen en de ingezette groei voort te zetten. Gezien onze ambities zal het zeker niet blijven bij de komst van Imke en Marco. Ook onze Property- en Liability-teams worden binnenkort nog verder versterkt. Voor nu wens ik Marco en Imke veel succes en plezier bij Allianz. Ik beveel hen van harte aan bij onze relaties!”
Geplaatst op 25-11-2021

< VorigeVolgende >


Share on: