Marieke Schenkel accountmanager regio west bij Polygon Nederland

Marieke Schenkel heeft per 1 november de overstap gemaakt naar Polygon Nederland. Ze gaat als accountmanager aan de slag samen met collega’s Anton van der Laan en Alex van Lith.

Marieke heeft uitgebreide ervaring als schade-expert in de verzekerings- en expertisebranche: “Ik zocht meer commerciële uitdaging. Ik blijf nu betrokken in de schadebranche en kan met mijn kennis en ervaring Polygon helpen om nog meer zichtbaarheid te creëren.”

Marieke weet dat gedupeerden ontzorgd willen worden en in het verleden heeft zij al vaker samengewerkt op brand- en waterschades en lekdetecties met Polygon. Daar merkte ze dat Polygon met integriteit en inlevingsvermogen de cliënten gerust wist te stellen en de communicatie altijd heel goed verliep. Daarmee werd haar interesse om bij Polygon Nederland te werken gewekt. Marieke vindt het belangrijk om naast de externe contacten met opdrachtgevers ook goed contact te hebben met collega projectleiders en medewerkers reconditionering die het werk uitvoeren om samen te zorgen voor excellente dienstverlening in communicatie en uitvoering. 

Marieke: “Hoewel ik Polygon al kende voordat ik er ging werken, ben ik er tijdens mijn inwerkperiode achter gekomen dat het totaal aanbod aan services nog breder is dan ik al wist. Polygon, ACI-Groep, Tiedema en VANWAARDE bieden samen oplossingen voor elk schadevraagstuk en kunnen een cliënt totaal ontzorgen. Ik vind het mooi dat ik dit complete verhaal mag gaan vertellen en kan aanbieden.”

Met specialisme op het gebied van brand- en waterschade herstel, lekdetectie, tijdelijke klimaatoplossingen (o.a. droogtechniek), document, kunst en antiek herstel, technische reconditionering, reiniging van ventilatie- en vetkanalen en schimmel sanering helpt Polygon mensen en bedrijven de normale gang van zaken weer op te pakken na schade door water, brand of het klimaat. De behoeften van de klanten staat daarbij centraal. 

Polygon werkt wereldwijd en met 16 vestigingen en 250 collega’s in Nederland zijn ze regionaal 24/7 aanwezig, waardoor ze altijd dichtbij zijn op het moment dat het nodig is. 

Marieke: “Tijdens mijn kennismakingen intern heb ik me erg welkom gevoeld en dat wil ik ook naar mijn nieuwe contacten gaan uitdragen. Ik heb er erg veel zin in om in mijn nieuwe functie aan de slag te gaan!”
Geplaatst op 09-11-2021


Share on: