MZA breidt uit in Noord-Holland

Per 1 januari 2022 neemt MZA het in Enkhuizen gelegen ACN Assurantiën over. Het is de eerste stap in de ambitie om een van de belangrijkste spelers op het gebied van verzekeren en financieel advies in Noord-Holland te worden.

Lokaal bereikbaar en zichtbaar 
"De regionale bereikbaarheid, zichtbaarheid en aanwezigheid vinden we heel belangrijk", aldus Kees Tuijp, algemeen directeur van MZA. "Aan de andere kant is het belangrijk om de interne organisatie goed en efficiënt ingericht te hebben en daar hebben we de afgelopen jaren hard aan gewerkt. Met een uitgebreid en modern ICT-platform, een moderne marketingmachine en een volmacht bedrijf met vijftien volmachten zijn we klaar voor de volgende fase."


Actief op zoek, samen met Söderberg & Partners 
De overname van ACN is de eerste stap van MZA na het bekendmaken van de samenwerking met Söderberg & Partners afgelopen september. MZA is actief op zoek naar uitbreiding met nog een drie- of viertal kantoren geografisch verspreid over Noord-Holland.  


Coen Mom, Partner bij Söderberg & Partners Nederland, is enthousiast over de activiteiten van MZA: ''De ondersteuning van onze Partners bij hun groeistrategie is één van de onderdelen van ons Partnership. Kees laat zien dat we, ondanks de hevige consolidatieslag, in staat zijn lokaal de juiste partners te vinden.''  


Over MZA
MZA bestaat inmiddels ruim 40 jaar. In die veertig jaar is MZA uitgegroeid tot een kantoor met regionale dekking, zonder de roots in Volendam te verliezen. Op gebied van financieel advies kunt u met al uw vragen bij MZA terecht. Zowel voor u privé als voor uw onderneming, de adviseurs van MZA staan elke dag weer voor u klaar. Met gedegen advies, een luisterend oor en ondersteuning bij schade.
Geplaatst op 12-11-2021


Share on: