NIVRE annuleert Rendez-Vous d’Expertise

Met het oog op de nieuwe maatregelen die gisteren door het kabinet zijn aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus en de diverse varianten tegen te gaan, heeft het NIVRE besloten het Rendez-Vous d’Expertise te annuleren.

“Wij hebben geen glazen bol, maar wij verwachten dat nieuwe maatregelen niet uit zullen blijven”, aldus voorzitter Klaas Brand. “Hoewel de maatregelen nu nog beperkt zijn, vinden wij dat het NIVRE een eigen verantwoordelijkheid heeft ten aanzien van onze experts, onze bezoekers, onze medewerkers en eenieder die op die dag zijn medewerking verleent aan het Rendez-Vous.”


Directeur Susan Mogony vult aan: “Het past het NIVRE niet om in deze tijd met steeds meer COVID-geïnfecteerde mensen en stijgende ziekenhuisopnames, een bijeenkomst te organiseren waarbij meer dan 1000 mensen aanwezig zullen zijn. Daarom hebben wij, met pijn in het hart, besloten om het Rendez-Vous van 17 november 2021 te annuleren. We begrijpen dat velen zich hebben verheugd op een samenzijn, vooral ook omdat we de afgelopen twee jaar het Rendez-Vous hebben moeten afzeggen. Ook wij hadden ons erop verheugd. De veiligheid van alle deelnemers telt echter zwaarder. En ook al is de 1,5 meter maatregel geen verplichting, maar een dringend advies, het voelt gewoon niet goed om met zoveel mensen samen te komen."

Geplaatst op 03-11-2021


Share on: