Nynke Brouwer Legal Woman of the Year 2021

Nynke Brouwer, advocaat Cybersecurity bij Dirkzwager legal & tax, is afgelopen donderdag uitgeroepen tot Legal Woman of the Year 2021. Deze verkiezing vindt ieder jaar plaats op initiatief van de Stichting Legal Women.

Legal Women of the Year 2021 Nynke Brouwer en Tom Vandeginste, bestuursvoorzitter van Dirkzwager.

Nynke Brouwer moest, net zoals alle andere finalisten, een pitch houden tijdens de online finalebijeenkomst en werd uitgeroepen tot winnaar. Niet verwonderlijk. Zij promoveerde op 7 oktober jl. aan de Radboud Universiteit op haar proefschrift getiteld ‘De cyberverzekering vanuit civielrechtelijk perspectief’. Daarnaast heeft Nynke binnen Dirkzwager een multidisciplinair cybersecurityteam opgericht en is bovendien een van de kartrekkers van het privacyteam. Om haar overwinning te vieren werd Nynke afgelopen vrijdag in het zonnetje gezet door haar kantoorgenoten die met elkaar online het 135-jarig bestaan vierden van advocatenkantoor Dirkzwager legal & tax.

Naast de titel Legal Woman of the Year wordt er ieder jaar ook gestreden om de titel Upcoming Talent. Kirsy Corten van DLA Piper ging met de titel Upcoming Talent 2021 naar huis.

In de vorige editie van het SCHADE magazine is uitgebreid aandacht besteed aan het proefschrift van Nynke. Klik hier om het artikel te lezen.

Foto: Dirkzwager
Geplaatst op 30-11-2021


Share on: