Ook Young Insurance blaast viering 10-jarig jubileum op 18 november af

Young Insurance had zich zo verheugd om na ruim twee jaar alsnog het 10-jarig jubileum te vieren. Helaas heeft het bestuur na de persconferentie besloten om de viering van het jubileum op 18 november opnieuw af te gelasten.

Het bestuur is van mening dat in tijden van voortdurende druk op de zorg en een dringend advies om 1,5 meter afstand te houden, het niet verantwoordelijk is om een groep bij elkaar te brengen en een dergelijk jubileumfeest door te laten gaan. 

"Net als jullie vinden wij het ook erg jammer dat we niet samen met elkaar het glas kunnen heffen in The Boathouse. Wij, en jullie, zijn zeker toe aan een feestje."

Van uitstel komt zeker geen afstel en het bestuur heeft het voornemen om het jubileum alsnog te gaan vieren. Wanneer dat zal zijn, is nog niet te zeggen. Young Insurance volgt de ontwikkelingen en overheidsregels en zullen pas een nieuwe datum vastleggen wanneer er weer meer mogelijkheden zijn.

Young insurance bedankt de sponsoren VLC & PartnersDEKRA Claims and Expertise B.V. en Nationale-Nederlanden voor de gewaardeerde steun aan het jubileum event.

Over de evenementen die in de komende maanden georganiseerd worden, wordt na de persconferentie van 12 november een besluit genomen.
Geplaatst op 05-11-2021


Share on: