Rianne Baumann neemt Award in ontvangst

Op woensdag 10 november vond de uitreiking plaats van de Women to Watch Awards voor talentvolle vrouwelijke leidinggevenden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Chief Broking Officer bij Raetsheren Van Orden Rianne Baumann mocht als enige Nederlandse de Award in ontvangst nemen.

Tijdens een 2,5 uur durende online bijeenkomst werden de Awards uitgereikt. Na het welkomstwoord van chairman Steve Acunto en enkele andere sprekers kregen alle genomineerden spreektijd. Rianne beet het spits af. Ze gaf aan zich echt gezegend en vereerd te voelen toen ze de e-mail ontving van Business Insurance met de mededeling dat zij een van de twintig ontvangsters is van de Women to Watch Awards van dit jaar.

 

“Vereerd door het feit dat ik beloond word met een prijs die het werk erkent dat mij zoveel vreugde brengt: mijn huidige rol bij Raetsheren, maar ook een dankbare baan als mentor van jonge mensen, het organiseren van fondsenwervende evenementen voor de Nederlandse verzekeringsmarkt om goede doelen te steunen en het nastreven van mijn academische interesses.

 

Alles wat ik doe, doe ik met veel plezier en passie. Toch word ik er elke dag aan herinnerd dat niet iedereen hetzelfde geluk heeft. Ik voel me zeer bevoorrecht om in deze positie te verkeren en om zoveel plezier te beleven aan het werk dat ik doe.”

 

Business Insurance startte in 2006 het programma om vrouwelijke leiders over de hele wereld te erkennen die uitstekend werk verrichten op het gebied van risicomanagement en commerciële verzekeringen. Aan dit programma is in 2017 een apart programma toegevoegd, speciaal voor vrouwelijke leidinggevenden in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Kandidaten voor de Women to Watch Award zijn voorgedragen door lezers van Business Insurance. Op basis van die nominaties heeft een panel van Business Insurance-redacteuren onderstaande genomineerden geselecteerd.


Women to Watch EMEA 2021

Rianne Baumann, Raetsheren Van Orden Groep B.V., onderdeel van Acrisure LLC

Julia Borges, Swiss Re Corporate Solutions

Stefania Davi-Greer, Allianz Global Corporate & Specialty

Maria Diaz-Llado, Marsh SA

Carol Etchebarne, Sedgwick France SA

Vanesa Herrero, Tokio Marine Europe SA

Jessica Kirby, Berkshire Hathaway Specialty Insurance Co.

Sally Lake, Beazley PLC

Jane March, Guy Carpenter & Co. Ltd.

Lindsey Nelson, CFC Underwriting Ltd.

Alison Quinlivan, Google Inc.

Hayley Robinson, Zurich Insurance Group Ltd.

Louise Rose, Transatlantic Reinsurance Co.

Claire Sales, Aon PLC

Jenny Sillén Österman, American International Group Europe SA

Emma Stewart, Lloyd's of London

Caroline Tran, Axa XL, a unit of Axa SA

Jane Warren, Liberty Specialty Markets, a unit of Liberty Mutual Insurance Co.

Hui Yu, EmergIn Risk, a unit of Ryan Specialty Group Holdings Inc.

Haixia Zhao, Sompo International Holdings Ltd.

Geplaatst op 12-11-2021


Share on: