RSA Nederland benoemt Ferdinand Bakker als Underwriter Marine Cargo

RSA Nederland, de Nederlandse tak van de verzekeringsgroep RSA Luxembourg S.A., heeft de benoeming aangekondigd van Ferdinand Bakker als Underwriter Marine Cargo. Ferdinand heeft meer dan tien jaar ervaring in de verzekeringsbranche, met sterke vaardigheden in Marine underwriting.

Ferdinand heeft een bachelorgraad in Business Administration, Management, Economics and Law van de Hogeschool in Rotterdam. Na zijn studie begon hij zijn professionele carrière in 2010 bij de verzekeringsmakelaar Marsh als junior makelaar Professional Indemnity. Vervolgens werkte hij bij Voogd & Voogd als medewerker acceptatieadministratie, bij DMI als assistent Marine underwriter, bij Anchor Insurance als assistent Marine broking en bij Schouten Zekerheid als makelaar Brand, Marine en Liability.
 
Voordat Ferdinand bij RSA in dienst trad, werkte hij de laatste drie jaar bij Marsh als client advisor.
 
Ronald Koops, Marine Underwriting Manager: "Ik ben zeer verheugd over de extra ervaring en het enthousiasme dat Ferdinand meebrengt naar het Nederlandse marine underwriting team. Zijn benoeming zorgt ervoor dat wij onze positie in de maritieme markt blijven versterken en onze klanten op maat gesneden oplossingen kunnen bieden."
Geplaatst op 05-11-2021


Share on: