Selles & Van Dijk Experts en Register Holland betrekken pand in Meppel

Selles & Van Dijk Experts en Register Holland zijn verhuisd. Beide bedrijven uit de Van Dijk Expertisegroep zijn gisteren van Steenwijk naar een onderkomen dichtbij de snelweg langs Meppel verhuisd.

Selles & Van Dijk Experts is een one-stop-shop voor verzekeraars en scheepseigenaren in de plezier-, zee- en binnenvaart als het gaat om taxaties, expertises, inspecties en vooropnames. Het bureau van Corine en Rob van Dijk startte in 2010 onder de naam Van Dijk Experts. Het nam al snel Selles Expertise uit Kampen over, waarmee de naamswijziging in Selles & Van Dijk Experts een feit was. Amper twee jaar na de start werd Expertise- en Taxatiebureau v/h Van Geest ook overgenomen, een voornamelijk voor beursmakelaars werkend maritiem taxatie- en expertisebureau uit Maasbracht.

Eind 2013 werd Selles & van Dijk Experts als eerste particulier bureau tijdens een feestelijke bijeenkomst door de ILT gemandateerd voor het afgeven van certificaten voor de binnenvaart. Nadat Selles & Van Dijk Experts in 2014 Register Holland overnam, een bureau dat keuringen verrichtte en eveneens een mandaat had om zelfstandig certificaten af te geven, zijn alle keurings- en certificerende werkzaamheden ondergebracht bij Register Holland. Alle andere, niet certificerende werkzaamheden zoals expertises, vooropnames en taxaties zijn ondergebracht bij Selles & Van Dijk Experts en bij v/h Van Geest.

Contactgegevens
Het nieuwe adres luidt: Blankenstein 134B, 7943 PE Meppel. Het telefoonnummer en de e-mailadressen zijn ongewijzigd gebleven, namelijk 052 174 40 16, info@sellesvandijkexperts.nl en info@register-holland.nl.
 

Geplaatst op 16-11-2021

Volgende >


Share on: