Steven van Oostrum wordt specialist evenementen verzekeringen Klap No Risk

Steven van Oostrum stapt per 1 december aanstaande over naar Klap No Risk, waar hij de functie van specialist evenementen verzekeringen zal vervullen. Klap No Risk is een verzekeringsadvieskantoor dat zich richt op de entertainmentmarkt. Het bedrijf verzekert evenementen, artiesten, muziektours, clubs, poppodia, films en freelancers. Steven komt bij VKG vandaan.

Steven startte in 1991 als claimshandler bij ING, waarna hij bij diverse verzekeraars werkzaam was, veelal als senior property underwriter. Zijn laatste functie was sluiter Beurs bij VKG. Na ruim 30 jaar in het vak heeft Steven eindelijk zijn droombaan gevonden. Hij mag zijn hobby muziek combineren met zijn vak.

 

Steven: "Naast mijn werk in verzekeringen ben ik ook achttien jaar Diskjockey geweest in Amsterdam. Deze passie voor muziek heb ik al mijn hele leven, waardoor ik me kan verplaatsen in de behoeftes van artiesten. Dat is iets wat ik goed kan gebruiken in maatwerk producten. ‘Als passie en werk samenkomen, hoef je nooit meer te werken!’, zo luidt mijn motto. Ik heb enorm veel zin om bij Klap No Risk te beginnen."

Geplaatst op 26-11-2021


Share on: