Transportverzekering nu beschikbaar op Chubb Easy Solutions platform

Chubb maakt bekend dat zijn transport/goederenverzekering voor de Nederlandse markt nu ook beschikbaar is op Chubb Easy Solutions. Easy Solutions is Chubb's online platform waarop assurantietussenpersonen eenvoudig zelf offertes kunnen maken en polissen kunnen afsluiten.

De transportverzekering is ontwikkeld voor alle bedrijven die goederen importeren, exporteren, verhandelen of vervaardigen. Via Chubb Easy Solutions kunnen assurantietussenpersonen polissen afsluiten voor Nederlandse mkb-bedrijven, groothandels en de maakindustrie. Het gaat hierbij om ondernemingen met een jaaromzet tot EUR 50 miljoen en een verzekerd bedrag tot EUR 1 miljoen per vervoermiddel. Grotere risico's zullen op de gebruikelijke wijze door underwriters beoordeeld en geaccepteerd worden. Adviseurs kunnen voor hun klanten zowel een eenmalige als doorlopende transportverzekering afsluiten. Binnen Nederland kan ook de opslag van goederen beperkt worden meeverzekerd, net als het verblijf ervan op beurzen en tentoonstellingen. 


Chubb Easy Solutions maakt gebruik van geautomatiseerde processen, waardoor polissen met volwaardige dekkingen eenvoudig en effectief aangeboden kunnen worden. Een adviseur kan binnen vijf minuten, met beantwoording van een beperkt aantal vragen, een kant-en-klare offerte ontvangen. Ook polissen, certificaten en rekeningen kunnen snel worden afgegeven. Naast de transportverzekering zijn in Nederland ook de cyber-, bestuurdersaansprakelijkheids-, beroepsaansprakelijkheids-, zakenreis- en collectieve ongevallenverzekering beschikbaar op het platform.


Bernard Goede, SME Segment Leader Benelux bij Chubb: "We hebben Chubb Easy Solutions ontwikkeld om tussenpersonen meer snelheid, gemak en flexibiliteit te bieden. We horen van adviseurs dat zij zelfs tijdens een adviesgesprek met een klant offertes aanvragen via Easy Solutions op hun tablet of telefoon. Het scheelt tijd en de klant krijgt zo direct inzicht in dekking en premie. En mocht een aanvraag niet passen binnen Chubb Easy Solutions, dan wordt deze doorgestuurd naar een underwriter die dan alsnog een maatwerk offerte verzorgt."


Het Chubb Easy Solutions team zal demo's geven tijdens de AMdag op 23 november (onder voorbehoud van nieuwe maatregelen) in DeFabrique in Utrecht. U vindt Chubb in Loods 7 bij stand 30.


Over Chubb
Chubb is de grootste beursgenoteerde Property & Casualty verzekeraar ter wereld. Met vestigingen in 54 landen biedt Chubb schade- en aansprakelijkheidsverzekeringen, persoonlijke ongevallenverzekeringen, aanvullende verzekeringen bij ziekte, herverzekeringen en levensverzekeringen aan een diverse groep zakelijke en particuliere klanten aan. Uitgebreide verzekeringsexpertise en ervaring stellen Chubb in staat risico's op deskundige wijze te beoordelen, te accepteren en te managen. Chubb onderscheidt zich niet alleen door zijn brede aanbod van producten en diensten, maar ook door uitgebreide distributiemogelijkheden, uitzonderlijke financiële kracht en wereldwijde lokale aanwezigheid. Het moederbedrijf Chubb Limited is genoteerd aan de New York Stock Exchange (NYSE: CB) en maakt onderdeel uit van de Standard & Poor’s 500-index. Chubb heeft onder andere hoofdkantoren in Zürich, New York en Parijs. Wereldwijd zijn er ongeveer 31.000 medewerkers in dienst. 

Geplaatst op 09-11-2021


Share on: