VACATURE TOP EXPERTISE: Kwaliteitscoördinator

TOP Expertise BV is een onafhankelijk expertisebureau, gespecialiseerd in het regelen van technische schades en het uitvoeren van inspecties. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Rotterdam-Hoogvliet en Zwolle, maar werkzaam in heel Nederland. Onze experts zijn gespecialiseerd in de behandeling van al dan niet “complexe” schadegevallen in de bouw, civiele techniek en installatietechniek. Naast schade-expertise verrichten wij bouwkundige vooropnames en risico-inspecties voorafgaand aan bouw- en infrawerkzaamheden.


Wat doet een kwaliteitscoördinator?
  • Een bijdrage leveren aan de optimalisatie van de bedrijfsprocessen;
  • Controle van rapportages en correspondentie;
  • Bewaken doorlooptijden rapportages / correspondentie, in relatie tot afspraken met klanten;
  • Verbeteringen initiëren;
  • Interne audits uitvoeren, een auditprogramma uitzetten en de opvolging bewaken;
  • Ontwikkelen, verbeteren en documenteren van de al bestaande kennisbank;
  • Je bent het centrale aanspreekpunt als het gaat om kwaliteit en procesverbetering;
  • Je stimuleert medewerkers om zelf een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de organisatie.

Wie zoeken wij?
Een gedreven, kritische, mensgerichte medewerker, die mee wil bouwen aan onze snelgroeiende organisatie en daarbij begrijpt dat “kwaliteit” altijd wint van snelheid en kosten. Samen met de schade-experts ben je verantwoordelijk voor de rapportage die wordt gezonden aan onze klant.

Wij denken daarbij bijvoorbeeld aan een (oud) schade-expert / insurance manager / schadebehandelaar… Wie verrast ons?

Wat bieden wij?
Een zelfstandige, verantwoordelijke en afwisselende functie binnen een enthousiast, jong en dynamisch team. Uiteraard krijg je de beschikking over alle benodigde faciliteiten en behoort het tot de mogelijkheden om thuis te werken. Naast het werk hebben wij veel aandacht voor de mens achter jou als persoon en organiseren wij geregeld activiteiten buiten het werk om. 
TOP Expertise biedt jou natuurlijk een uitstekend salaris met passende secundaire arbeidsvoorwaarden. Een freelance functie is eveneens bespreekbaar.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel?
Reageer dan nu per e-mail en stuur je cv met een sollicitatiebrief, met daarin een duidelijke motivatie, naar ak@topexpertise.nl.
Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met Robert Kruik of Aart Kooiman via 010 - 31 33 940 of bezoek onze website www.topexpertise.nl.
Geplaatst op 11-11-2021